Dificultate: usor
Timp de preparare: 15 min
Timp de coacere: 10 min
Este gata in 25 min

Ingrediente Cheese burger american

320 g carne de vita

4 chifle 

3 galbenusuri 

4 felii de cascaval sau branza pentru hamburger

2 muraturi dulce si acre (de exemplu gogosari), taiate in felii subtiri

4 lingurite de ketchup

4 lingurite de mustar dulce

2 frunze de salata verde spalate, taite in fasii subtiri

4 felii de rosii

ulei de floarea soarelui

sare

piper

Preparare Cheese burger american

1.    Amestecati carnea si galbenusurile de ou. Se condimenteaza cu sare si piper. Se imparte compozitia in 4 parti egale si sub forma de fripturi usor aplatizata. Se ung cu ulei la exterior si apoi se incalzeste o tigaie.

2.  Atunci cand este foarte incinsa, se pune carnea si se lasa se sa maroneasca 2-3 minute pe fiecare parte.

3. Se taie chiflele pe jumatate si se prajesc usor in tigaie sau in intr-un prajitor de paine.

4. Cand carnea este gata, se pune o felie de branza pe fiecare bucata, se acopera tigaia si se lasa asa timp de 30 de secunde.

5. In interiorul fiecarei chifle se pune putin ketchup, mustar un pic dulce, se aranjeaza rosiile feliate, marinate si salata, apoi carnea cu branza si se inchide painea.

6. Degustati-l  imediat.

Pofta buna!

 

Mai multe articole