În primii ani din viaţă, grija pentru copilul dumneavoastra se îndrepta către o bună dezvoltare a sistemului său imunitar, ce poate fi influentat de diversi factori, precum alimentatie, igiena, orarul de somn.

Laptele matern asigură copilului cel mai bun start în viaţă. Alaptandu-l, îi veti oferi  toată dragostea de care are nevoie precum şi nutrienţii esenţiali unei creşteri sănătoase. Unul dintre motivele pentru care laptele matern este considerat esential în creşterea copilului este conţinutul de substante imunologic active care îl vor proteja pe nou-născut de infecţii şi alte boli. Asadar, alăptarea este reţeta ideală pentru a pune bazele imunităţii copilului dvs.

Milupa

Odata ce ati terminat cu alaptarea, alegeti pentru copilul dvs Aptamil.

Aptamil este expertul mondial in crearea de formule de lapte fiind dezvoltat sa fie cat mai aproape de laptele matern. Se diferentiază de celelalte formule de lapte prin conţinutul de IMMUNOFORTIS PROGRESS, complex de GOS/FOS testat şi patentat clinic si care alaturi de vitaminele A, C si D contribuie dezvoltarea in mod natural a unui sistem imunitar sanatos.

Aptamil oferă protecţie la toate nivelurile si datorită ambalajului său unic, Easy Pack, ce ofera siguranta si incredere in corectitudinea prepararii hranei copilului.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole