Ma numesc Ana si pot spune ca una din aspectele pentru care sunt fericita ca sunt o “degustatoare de cafea” il reprezinta faptul ca nu trebuie sa cumpar cafeaua, deoarece am ocazia sa primesc pentru degustare mostre de la fiecare firma de cafea in parte. Luna trecuta am primit o cutie de Cafea de Slabit si una de Cappucino de Slabit, ambele de la firma CaféMincer din Franta. Trebuie sa recunosc am fost putin ezitanta la inceput. Am mai gustat inainte cateva cafele de slabit de la diverse firme insa gustul lor era groaznic iar efectele inexistente. La aceasta cafea in schimb, lucrurile erau chiar invers.

 

cafea de slabit minceur

 

Compania CafeMinceur din Franta mi-a trimis spre testare si degustare o cutie de Cafea de Slabit si una de Cappucino de Slabit Minceur…

Formula DM-26 prezenta in compozitia produselor Minceur garanteaza efectele urmatoare:

 

 

  1. 1. Reduce pofta de dulce

  2. 2. Topeste grasimea de pe organism

  3. 3. Mareste energia

  4. 4. Regleaza tranzitul intestinal

 

In cafeaua si cappucino de slabire minceur sunt prezente diverse extracte din plante care ajuta la efectul termogenic de ardere al grasimilor intalnit si in cafeina. La inceput am gustat aceste doua produse pentru a-mi da cu parerea despre savoarea acestora. Aroma a fost absolut delicioasa. Judecand dupa gust, sunt convinsa ca aceasta aroma provine de la boabe de cafea columbiana din care a fost creeat amestecul din cafeaua Minceur.

Cat despre efectele de slabire ale cafelei si cappucino-ului, am fost atat  de curioasa sa vad daca intr-adevar efectele pe care le garanteaza sunt reale, asa ca am decis sa testez pe mine aceste doua produse. Aveam 70 de kg cand am inceput sa consum in fiecare dimineata dupa micul dejun un pliculet de Cafea Minceur. Dupa-masa in jurul orei 6 imediat dupa ce am luat cina, mi-am pregatit un Cappucino Minceur preparat cu lapte cald si cu o lingurita de zahar brun. Gustul acestui cappucino este extraordinar! Pe tot parcursul zilei am mancat exact ce mancam eu de obicei, fara sa ma abtin de la placerile mele.

Cafeaua ma tinut 20 de zile, avand 20 de pliculete intr-o cutie, iar cappucino mi-a ajuns mai mult de 30 de zile. Dupa fix 30 de zile m-am pus pe cantar si m-am speriat cand am vazut ca acum cantaream doar 59 de Kg! Am slabit 11 Kilograme fara efort, fara sport, fara regim, doar consumand o ceasca de cafea si una de cappucino Minceur pe zi.

Deasemenea mi-a reglat tranzitul si merg mult mai regulat la toatela si nu mai simt balonarea pe care o simteam inainte. Am stat multe nopti treaza sa termin proiectele pe care le-am avut in acea perioada si am avut o putere de concentrare foarte ridicata de la aceste produse.

In opinia mea de experta in degustarea cafelelor, pot afirma cu incredere ca produsele CafeMinceur, si anume Cafeaua de Slabire Minceur si Cappucino de Slabire Minceur sunt 2 produse excelente care merita laudate iar efectele lor sunt garantate!

Produsele CafeMinceur sunt acum prezente si in Romana incepand cu luna August 2011 si le puteti comanda de pe site-ul, www.cafea-de-slabit.ro si sa inlocuiti de astazi cafeluta zilnica cu una mult mai sanatoasa, mai buna la gust si care va ajuta sa si slabiti!

cafea de slabitt

Articol primit de la o cititoare

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole