Chiar daca ai asteptat cu nerabadare momentul cand vei fi mireasa, si incepand din adolescenta ai visat la rochia de mireasa pe care o vei purta in noaptea nuntii, alegerea rochiei de mireasa nu este chiar usoara. Desi initial ti se pare extraodinar sa colinzi magazinele in cautarea vestitei rochii, de mireasa, cand vei vedea multitudinea de modele alegerea va fi mult mai grea, apoi si oboseala isi spune si ea cuvantul. Astfel intregul ritual al achizitionarii rochiei de poate sa nu fie chiar asa de placut.

Cand vine vorba despre nunta, viitoarea mireasa se gandeste numai la cum aceasta zi sa fie cea mai frumoasa. Sa aiba cele mai frumoase decoratiuni, tortul sa fie delicios, DJ-ul / formatia si mesenii sa fie in forma de zile mari si sa danseze toata noaptea, parul si machiajul sa ii ramana intacte pana la rasaritul soarelui, pantofii sa nu o jeneze nici o clipa!

rochii de mireasaDaca vorbim de rochii de mireasa 2012, nu e niciodata prea devreme sa porniti in aventura cautarii unei "rochii de mireasa perfecte". Nu vei sti care e rochia care ti se potriveste ca o manusa, pana cand nu vei ajunge in magazinul de rochii si vei proba mai multe modele, de la rochii de mireasa A-line, rochii fluide din matase alba gen sirena ce urmaresc atent linia corpului si pana la rochii de mireasa tip printesa.

Daca iti planuiesti nunta in 2012, e bine sa tii ca tendintele acestui an respecta liniile clasice ale rochiei de mireasa, si mai mult, in 2012 se manifesta o reintoarcere la romantismul formelor vulnerabile duse la extrem cu detalii fragile ce pun in valoare feminitatea miresei. Calitatea materialelor si croielii are un impact desavarsit si la nivel estetic, iar o rochie de mireasa din materiale de calitate, o croiala perfecta si un design simplu dar de efect, are ingredientele principale in desavarsirea imaginii celei mai frumoase zi din viata unei femei.

De asemenea, daca ne referim la rochii pentru domnisoare de onoare trebuie sa avem in vedere unul dintre principiile de baza in moda, si anume, imbinarea simtului estetic cu cel practic, daca esteticul tine de culoare, croiala, drapaj sau materiale, practicul trebuie sa te puna in valoare.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole