Sănătatea, armonia şi vindecarea holistică a corpului, emoţiilor, a nivelelor mentale şi spirituale sunt toate bazate pe o sursă de energie care este indispensabilă existenţei noastre. De aceea, vindecarea la orice nivel depinde de conectarea la această energie primordială, care este sursa existenţei. De la întreţinere şi întinerire până la cele mai adânci nivele ale vindecării holistice, toate sunt posibile prin abilitatea noastră de a ne

Ca să putem aprecia şi înţelege cu adevărat principiile vindecării prin tahioni, ne este de mare ajutor să revedem pe scurt teoriile vindecării vibraţională din medicina holistică.

Abordarea vibraţională include terapii ca: terapia orgonică, terapia cu câmpuri magnetice, radionică, biorezonanţă, energia fotonică, homeopatia, vindecarea prin geometria formelor sacre, cristale, cromoterapie, elixire din flori şi pietre preţioase, terapia sunetelor, bobine opuse, lucrul cu ioni negativi sau neutrino, cuarţ sau alte particule şi frecvenţe care sunt complicate prin oscilări individualizate şi prin rotaţii spre stânga sau dreapta, negativ, pozitiv sau neutru. Toate aceste metode se bazează pe un singur principiu. Înăuntrul continuumului energetic din corpurile noastre subtile se pot manifesta blocaje la orice nivel de frecvenţă. Aceste blocaje cauzează problemele de sănătate.

Aplicate în mod adecvat, utilizarea energiilor de diferite frecvenţe poate duce la rezultate excelente, dacă cineva ştie cu ce frecvenţă are de-a face şi în ce măsură trebuie aplicată frecvenţa respectivă. Totuşi, toate aceste metode au trei impedimente inevitabile:

1. Efectele energiei cu o frecvenţă specifică, cum sunt cele folosite în medicina vibraţiilor, sunt limitate la acea  frecvenţă. Energia fotonică de exemplu este descrisă ca fiind pachet de energie de lumină. Oamenii de ştiinţă folosesc acest concept să facă referire la lumină sub aspectul de particule. Fotonii sunt asociaţi  cu o undă electromagnetică de o frecvenţă definită. Frecvenţa este între 4-65 micrometri. În momentul de faţă există un singur echipament, care emite energie fotonică din spectrul infraroşu la lungimea de undă 4-16 micrometri. Aceasta este o bandă îngustă din totalul posibilelor frecvenţe ale energiei fotonice. Această bandă îngustă de frecvenţe corespunde cu o frecvenţă în corpul energetic. Dacă ar exista un blocaj pe această frecvenţă energetică, ar însemna o deficineţă energetică între nivelul blocat şi corpul fizic. Dar ce se întâmplă dacă blocajul se află între 18-35 micrometri? În acest caz, aplicarea acestei energii fotonice ar putea avea ceva influenţă indirectă dar cu siguranţă nu ar putea elimina blocajul, nici să reconecteze sistemul la continuumul energetic. Deci după cum vedeţi, unul din impedimentele semnificative al medicinei energetice este că trebuie să ştii exact la ce frecvenţă este blocajul pentru ca să poţi aplica frecvenţa potrivită.

2. Toate metodele terapeutice subtile, în afară de tahioni, sunt doar frecvenţe izolate din întreg. Accesarea spectrului complet de frecvenţe şi de informaţii pentru a curăţa întregul sistem şi de a restaura funcţionalitatea  continuumului energetic poate fi dificilă dacă utilizăm o abordare pe o singură frecvenţă, deoarece oamenii au blocaje multiple la diferite frecvenţe.

energia tahionica

3. De asemenea, energiile de o anumită frecvenţă pot avea şi efecte distructive. Există două motive pentru aceasta:

a) excesul unei frecvenţe de energie poate fi la fel de dăunător ca şi deficienţa energetică

b) deoarece o frecvenţă nu are inteligenţă, determinarea frecvenţei necesare şi a duratei de expunere rămâne la atitudinea, înţelepciunea şi specializarea utilizatorului. Un exemplu foarte simplu ne poate ajuta să înţelegem ideea. Soarele este o sursă magnifică de energie fotonică. O expunere de approx. 20-30 minute pe zi este necesară pentru o sănătate optimă. Totuşi, aceeaşi minge de energie fotonică o să te prăjească dacă eşti expus 4 su 5 ore. Motivul este că energia fotonică, ca şi orice frecvenţă, nu are inteligenţă şi nu ştie când să pornească sau când să se oprească. Deci ţine de utilizator să decidă când să oprească expunerea, plecând de la soare. Alt exemplu este expunerea la energia magnetică.

4. Este cunoscut de exemplu că magneţii lucrează la o anumită frecvenţă, având efecte diferite la polii de nord şi de sud. Polul sud este activator. Dacă este utilizat prea mult, poate crea o hiperactivitate în sistem şi să dăuneze. De exemplu Dr. Cousens, M.D., autorul cărţilor “Spiritual Nutrition and the Rainbow Diet”, “Sevenfold Peace”, “Conscious Eating”, director al Centrului de reîntinerire Copacul Vieţii, a demonstrat prin experimente clinice că la persoanele care utilizau saltele magnetice le-a crescut tensiunea arterială, care totuşi s-a redus în momentul în care li s-a recomandat să nu mai folosească saltelele magnetice. Aceasta se poate petrece deoarece magneţii funcţionează pe o anumită frecvenţă şi intensitate, dar nu au inteligenţa de a şti când să se oprească din a emite.

Energia tahionică este total diferită de acestea. Tahionii nu sunt o frecvenţă, nici măcar o abordare legată de frecvenţe. Frecvenţa, oscilaţiile sau rotirile nu există la nivelul la care operează tahionii - peste viteza luminii. Efectele lor sunt reglate de inteligenţă internă a CESO-urilor. Când tahionii sunt aplicaţi pe o suprafaţă, CESO-urile convertesc în ceea ce au ele nevoie pentru a se restaura la echilibru şi ordine perfectă. Tahionii nu vindecă, mai degrabă furnizează energia pentru corp de a se vindeca singur.

Aceste exemple simple sunt menite să vă arate dificultăţile inerente în terapiile orientate pe frecvenţe şi asupra rezultatelor controversate obţinute prin ele. Utilizarea energiei tahionice este un avantaj uriaş deoarece reduce la zero efectele secundare nedorite. De aceea putem spune sincer că energia tahionică este ceva total diferită şi nu poate fi comparată cu nici o altă formă de medicină energetică sau amplificatoare subtile.

Produse tahionice, tahionizate, pentru sanatatea ta si a copilului tau pe www.stop-cancer.ro

Viaţă fericită ca superconductor. Tahionii sunt legătura evidentă între existenţa  formelor şi existenţa fără forme şi ne oferă posibilitatea  de a deschide o cale către tot ce există.

Un alt aspect minunat al utilizării energiei de la sursă este că nu avem de-a face cu efecte secundare nedorite. Chiar dacă aplicăm atât de multă energie încât  anumite părţi ale corpului experimentează un proces de vindecare foarte rapid şi foarte puternic, iar alte părţi nu ţin pasul, asta nu o să fie o problemă. Energia tahionică generează câteodată efecte de detoxifiere şi vindecare, care pot fii copleşitoare pentru scurte perioade de timp, dar nu o să fie rezultate negative niciodată. Energia tahionică este de asemenea liberă de această a doua limitare. Nu necesită prea multe cunoştinţe şi experienţă pentru a aplica energia tahionică în mod corect, deoarece, oricum, corpul nostru răspunde de procesul de vindecare. Nu o aplicăm forţat pentru un anumit efect, ci mai degrabă lăsăm corpul să producă efectele ei vindecătoare. Energia tahionică este un simplu catalizator pentru acest proces de autovindecare.

Cândva ştiinţa şi spiritualitatea s-au separat, fiecare urmându-şi calea către sursa existenţei. Tahionii sunt o energie sinergică, reunind calea ştiinţifică şi cea spirituală. Descoperirea potenţialului nostru spiritual, a aduce armonie în toate aspectele vieţii noastre şi restabilirea unei sănătăţi radiante sunt scopuri fireşti. Realizarea acestor scopuri depinde de cât de bine reuşesc câmpurile noastre subtile energetice de organizare să convertească tahionii în diferitele frecvenţe care curg prin toate nivelele subtile ale fiinţei noastre şi până la urmă în corpul nostru fizic. Nu este nevoie să devenim ceva ce nu suntem cu adevărat. Putem deveni în schimb “superconductori”. În ştiinţă, un superconductor este un material care nu opune nici o rezistenţă curgerii energiei. Ceea ce încercăm să facem în scopul unei sănătăţi optime este de a crea corpuri spirituale, mentale, emoţionale şi fizice care să fie superconductori, care nu opun nici o rezistenţă curgerii energiei cosmice care vine în viaţa noastră prin continuumul energetic. Din punct de vedere spiritual ne dăm seama că suntem co-creatori în ceea ce priveşte starea noastră de sănătate. În măsura în care nu creăm nici un blocaj în curgerea energiei prin sistemul nostru, potenţialul nostru spiritual se poate dezvolta. Suntem în stare să creăm sănătate radiantă în vieţile noastre şi implicit nivele mai înalte ale bucuriei. Ca şi superconductori ajungem spre o stare de sănătate optimă  şi cel mai înalt nivel de ordine în procesul ordine-haos-ordine. Asta se petrece dacă începem să curăţăm toate blocajele cu tahioni. Fiecare blocaj eliminat sporeşte bucuria energiei cosmice care curge prin noi. Putem să simţim acest lucru în mod direct. Aşa cum experimentăm asta în mod repetat (după care experimentăm energia divină care ne umple în mod constant cu bucurie, pace şi mulţumire) începem să înţelegem că suntem această energie divină.

Avem alegeri în viaţă pe care suntem obligaţi să le facem. Alegem oare să creăm un stil de viaţă, un regim, un mod de a fi în lume care ne ajută să devenim superconductor? Sau alegem să ignorăm legile naturii şi cele divine, creând practic mai mult haos, entropie şi degenerare în vieţile noastre? Cum facem aceste alegeri? Este pur şi simplu  o alegere conştientă sau sunt alţi factori care influenţează aceste decizii de îmbunătăţire sau degradare a vieţii? Ce ne determină să alegem să devenim mai mult sau mai puţin un superconductor al continuumului energetic? Răspunsul există într-un moment al adevărului.

Momentul adevărului. În teoria ordinii/haosului există un termen numit punct de răscruce sau de bifurcatie. Acesta este punctul copleşitor, punctul sau momentul adevărului în care corpul ori se strică, de exemplu manifestă boala, sau există o mişcare spre o sănătate mai bună, ridicând corpul spre un nivel mai înalt al ordinii. În trecut, modul în care reacţionează corpul la această răscruce, era un mister – se îndreaptă către ordine şi sănătate sau petrece un timp nedefinit în haos şi boală? Astăzi prin descoperirile legate de tahioni avem un mod de a influenţa direcţia către care un sistem se îndreaptă. Energia tahionică echilibrează şi energizează CESO-urile care definesc sistemul. În acel moment al adevărului când apare o răscruce, o glandă, un organ sau sistem poate să facă saltul spre o stare  mai înaltă de ordine, evoluând astfel prin punctul de răscruce la un nivel mai înalt al ordinii. Când un sistem trece print-un punct de răscruce, şi CESO-ul sistemului este energizat şi echilibrat cu energie tahionică, sistemul se va îndrepta către sănătate. În 1990 David Wagner a dezvoltat mijloace şi tehnici specializate care pot crea un punct de răscruce într-un sistem pe durata unui tratament administrat de către un Practicant Tahion. Prin aplicarea avansată a mijloacelor tahionizate şi reconectarea sistemului la continuumul energetic, practicantul pregătit este capabil să ajute complexul corp-minte-spirit să se îndrepte către un nivel mai înalt de ordine  şi sănătate.

Însă nu este nevoie să fi un practicant specializat pentru a trăi experienţa de îmbunătăţire a vieţii cu ajutorul energiei tahionice. Oricine poate începe să beneficieze de aceste mijloace pur şi simplu prin furnizarea de energie tahionică într-un loc definit. Orice frecvenţă care este necesară este convertită în energie biologică de CESO astfel încât corpul poate să se vindece singur. Un exemplu simplu.

“Acum opt săptămâni mi-am scrântit glezna, suferind o rană care se umflase, se făcuse vânătă şi mă durea, ajungând să nu mai suport greutate pe gleznă. Un chirurg ortoped mi-a examinat glezna, mi-a sugerat să fac raze, deoarece după cât era de vânătă era convis că mi-am fracturat glezna. Rezultatele razelor mi-au ieşit negative. O asemenea rană în mod obişnuit ar dura două-patru săptămâni să se vindece pentru a putea să suport greutatea în mod confortabil şi complet. După două zile de utilizare a benzilor tahionice pentru sport, umflătura era complet dispărută şi eram în stare să sar cu glezna mea rănită, fără nici o durere!”, scrie Cristina Cummings, M.D. Boala sau dizarmonia sunt blocaje în curgerea energiei  prin continuumul energetic. Un blocaj în corpul emoţional, de exemplu, ar crea o deficienţă energetică până în corpul fizic. Cineva ar putea trăi experienţa acestui blocaj ca o posibilă durere în zona lombară. Această durere de spate va continua să crească până când există blocajul. Rezultă că acest blocaj este cel care trebuie eliminat. Blocajul este definit în principiu, ca o dezordine sau haos în continuumul energetic, cauzând o deficienţă energetică. Blocajul poate fi fizic, mental, emoţional sau chiar spiritual. Aceste blocaje sunt direct responsabile pentru deficienţele energetice care crează haos, dizarmonii şi boală în corpul fizic. Energia tahionică fiind sursa energiei care organizează şi susţine energetic CESO-urile, furnizează potenţialul de a elimina aceste blocaje, restabilind echilibrul energetic. Energia tahionică crează un efect antientropic, organizează ceea ce este dezorganizat. Tahionii realiniază şi restaurează CESO-urile la starea lor naturală de armonie şi echilibru, astfel creând sănătate.

Cercetările au demonstrat procesele de tahionizare. Posibilităţile de echilibrare a lumii noastre sunt chiar infinite. Deoarece suntem devotaţi în a vă furniza cele mai bune mijloace posibile, vă oferim de asemenea posibilitatea de a avea obiecte şi articole personalizate.

Lumea a început să îmbrăţişeze viitorul şi multe companii de peste tot din lume, incluzând Statele Unite, Japonia, Germania şi Anglia folosesc programul nostru comun “Heal the Planet”. Acest program permite tahionizarea produselor altor companii sau produselor speciale tahionizate în producerea altor produse care vor ajuta la vindecarea planetei. Un exemplu simplu este Vita-Pur, o băutură cu enzime vii, derivată din ciupercile Kombucha, crescute într-un câmp tahionizat, special creat. Această băutură europeană de asemenea conţine apă tahionizată. Alt exemplu este Phone Cell, care a fost special dezvoltată într-o colaborare cu Japonia şi Germania pentru a elimina efectele negative a telefoanelor celulare. Prin aceste colaborări, pot fi create produse noi prin companiile care sunt aliniate spre progres. Daca aveţi o idee de care ar putea beneficia lumea, vă rugăm să ne contactaţi.

La un nivel cosmic, când privim structura energetică completă a corpului, minţii, spiritului şi complexului emoţional, racordarea la energia tahionică îmbunătăţeşte conexiunea noastră cu continuumul energetic la cel mai înalt nivel. Racordarea ultimă îmbunătăţeşte comuniunea cu divinul. Atunci când suntem racordaţi sau aliniaţi cu energia tahionică într-un mod particular care ne face energiile cosmice mai accesibile, este mai mare probabilitatea ca să alegem vindecarea atunci când ajungem la punctele de răscruce. Energia tahionică are potenţialul de a echilibra nu doar în interiorul microcosmosului, ci şi să ajute la restabilirea legăturii corpului, minţii şi spiritului cu macrocosmosul.

Rezumat

Tahionii sunt o cheie pentru vindecare:

1. Energia tahionică este sursa tuturor frecvenţelor.

2. Energia tahionică nu este o frecvenţă.

3. Energia tahionică energizează direct CESO, pe când frecvenţele nu; şi

4. Tahionii conţin întregul potenţialul al continuumului nostru energetic.

Aceste patru afirmaţii sunt principiile de bază a vindecării tahionice. Acest întreg face ca efectele vindecării cu energie tahionică să devină universale. Energia tahionică poate doar să creeze ordine în sistem şi reorganizează şi restructurează Câmpurile Energetice Subtile  de Organizare (CESO).

Materialele tahionizate sunt antene permanente, capabile să focalizeze energia tahionică. Cu energia tahionică tot complexul de nivele fizice şi subtile ale continuumului energetic pot avea acces la tot potenţialul necesar pentru vindecare. Pentru orice blocaj energetic, dizarmonie, deficienţă energetică sau absenţa ordinii în complexul corp-minte, putem găsi soluţia viabilă prin energia tahionică. Deoarece decizia schimbărilor aparţine complexului corp-minte, rezultatele aplicării energiei tahionice sunt totdeauna pozitive. Este posibil să aplici atât de multă energie tahionică sistemulul nostru energetic încât acesta să înceapă un proces de detoxifiere. Dar amintiţi-vă, energia tahionică creează ordine din dezordine, astfel ca efectele dăunătoare nu sunt posibile..

Dovada este clară că tahionii ţin de tehnologia viitorului. Ele oferă posibilitatea dea evolua prin haos într-un nou nivel de ordine. O să ne eleveze conştiinţa şi o să ne redea echilibrul de a avea viziunea lăuntrică pentru a crea pace. Adevărul este că tahionii nu pot schimba lumea, dar noi ca şi indivizi putem. Noi ştim că încă nu este târziu. Dacă fiecare dintre noi am putea găsi acel loc plin de iubire, pace şi echilibru pe care tahionii îl aduc în viaţa noastră, atunci am putea să schimbăm lumea.

Pacea să domnească pe Pământ!

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole