De ceva timp s-a lansat o noua forma de sport Kangoo Jumps si in Romania. Exercitiile Kangoo Jumps sunt o moderna abordare a sportului pentru toate categoriile de varsta, facand posibila dezvoltarea fortei musculare, capacitatea de coordonare, mobilitatea articulara, rezistenta fizica, miscarea dinamica si simtul ritmului.  Kangoo Jump se realizeaza incaltat intr-o pereche de ghete speciale prevazute cu arcuri eliptice

si benzi de intindere care protejeaza articulatiile si coloana vertebrala in timpul miscarii.

Clubul Kangoo Jumps Romania se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, existand programe atat pentru copii cat si pentru adulti dar si programe special create pentru mamici unde pot sa-si aduca bebelusii si sa faca exercitii si cu, si pentru ei. Sunt programe inovatoare si total noi in Romania.Beneficiem de instructori specializati in stainatate pentru fiecare antrenament in parte.

kangoo jumps BucurestiDe exemplu programul Kangoo Jumps pentru mamici si bebelusii lor este adresat doamnelor care vor sa iasa macar pentru o ora din rutina zilnica si sa invete cum sa-si resfete copilul prin masaje si exercitii. La acest program, care se desfasoara dimineata de la ora 9.00 la 10.00, mamicile pot venii insotite de bebelusi, cu caruciorul (pentru ca beneficiem de locuri pentru acestea) cu paturi si hrana pentru ca totul sa fie foarte confortabil. In timpul programului mamicile vor invata sa faca exercitii ajutate de bebelusi, cum sa-si protejeze coloana dar si exercitii special create pentru copii lor. Copii pot fi hraniti in timpul antrenamentului sau chiar sa-si faca somnul timp in care mamicile isi fac exercitiile. Dupa o sarcina corpul unei femei sufera schimbari majore de aceea nu pot fi facute orice tipuri de exercii. In plus daca bebelusii nu vor somn putem sa ne ajutam si sa facem cu ei exercitii pentru brate, abdomene, etc.

www.kangoojumps.ro

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole