BIOGENIS anunta deschiderea primei scoli a Gravidei organizata de o banca de celule stem in Romania. Toate cuplurile care semnează un contract de recoltare și stocare celule stem la naștere cu Biogenis începând cu 1 Iunie 2010, beneficiaza de cursuri gratuite pentru pregatirea misiunii de parinte. In cadrul cursurilor, viitorii parinti vor primi informatii de la traineri specializari despre evolutia si urmarirea sarcinii, nasterea si lauzia, ingrijirea nou-nascutului si legislatia si drepturile gravidei.

"Venirea pe lume a unui nou membru in familie este un moment special pentru care parintii si apropiatii acestora incearca sa se pregateasca din timp. BIOGENIS a sustinut intodeauna cuplurile interesate de scolile de mame, oferind reduceri celor care urmau aceste cursuri. De aici a pornit si ideea de a deschide o scoala a Gravidei Biogenis. Un astfel de curs costa aproximativ 600 de lei pentru fiecare cuplu inscris, iar Biogenis suporta toate aceste cheltuieli pentru clientii sai, viitorii parinti putand urma cursul gratuit.

Scoala Gravidei Biogenis

Este un proiect care in acest moment isi are inceputul in Bucuresti dar in acest an vom urmari si ideea de a deschide alte cateva centre de curs in tara. Oferta este deschisa tuturor celor care semneaza cu noi si doresc sa participe la cursuri" – Cristian Lacraru, director de comunicare BIOGENIS, banca de celule stem.

Cost mai mic pentru serviciile BIOGENIS!

Biogenis anunta in aceasta luna si mentinerea costului redus pentru serviciul de recoltare si criogenare celule stem la nastere, la doar 3590 lei, dupa o etapa de promotie pe parcursul lunii Mai. Luand in considerare si costul mediu al unei scoli de mame de 600 de lei pe care foarte multe cupluri il suporta deja datorita interesului crescut pentru aceste cursuri, se poate spune ca serviciul Biogenis ajunge la un cost de 2990lei, cel mai mic de pe piata din Romania, prin oferirea gratuita a Scolii Gravidei Biogenis.

Despre BIOGENIS

BIOGENIS este parte a FamiCord, grup european de banci de celule stem. In cadrul FamiCord exista locatii de stocare proprii, partenere si comerciale in Spania, Letonia, Romania, Polonia, Germania, Italia, Ungaria ,Croatia , Serbia, Bosnia Herzegovina, Statele Unite.

Biogenis este o companie mixta cu capital romanesc si strain, companie care se supune strict si in totalitate legislatiei romane

www.biogenis.ro

Tel: 0213123041

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole