Camera copilului este pregatita, hainutele sunt la locul lor, nimic nu a fost lasat la voia intamplarii. Este momentul pentru a verifica daca nu ati uitat ceva important.

Geanta pentru maternitate ar trebui sa contina camasi de noapte, sosete, halat, papuci. Daca doriti sa alaptati atunci ar fi recomandat sa aveti si sutiene de alaptat. De asemenea, cateva perechi de chiloti din bumbac (sau chiloti de unica folosinta), servetele igienice, vata si pansamente sterile, prosoape si trusa de toaleta.

Pentru bebelusul dumneavoastra sunt de preferat salopetutele cu capse, foarte usor de folosit pentru proaspetele mamici pana capata indemanare. Nu uitati de scutecele absorbante, caciulita si manusi cu un deget. Pentru drumul acasa e nevoie de un vesmant calduros si de cosuletul pentru masina.

soseste bebelusulMicul ingeras ce il aveti in burtica isi va face in curand aparitia. Curand va incepe o noua poveste, o calatorie plina de bucurii si de sentimente intense. Momentul nasterii este unic, reflecta povestea fiecareia dintre noi.

Profitati de ultimele zile dinaintea nasterii pentru a va apropia de viitorul tatic, pentru a face planuri despre noua viata impreuna cu bebelusul vostru. Nu va lasati condusa de impresii negative, incarcati-ca cu energie pozitiva pentru potopul de trairi si sentimente ce va urma nasterii.

Sorin Teodorescu,

www.ibebe.ro

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole