Rugaciuni copii

rugaciunea - Ne iubeste DumnezeuPuiul plange si sopteste:- Nimeni nu ma mai iubeste!- Nu plange copilul meu,Te iubeste Dumnezeu!E-o iubire cum nu-i altaDe curata si inalta.El ti-e Tata sus, in cer.Te inchini la El si-i ceriTot ce crezi ca iti lipseste.Si Isus te mai iubeste.El a patimit, stii bine,Pentru mine, pentru tine.Cand necazurile dor,Tu sa-l chemi in ajutor.- Puiul mamei, sa iei seama:Tot in cer mai ai si-o mama,Maica Domnului, curata,In lumina ...

 

Citește mai departe...
Doamne, eu Te rog frumos,Ca esti Iubitor si Bun,Sa fiu, Doamne, sanatosSi sa merg pe al Tau drum!Ma fereste, Bun Parinte,Si de rele, si de boala,Ajuta-mi sa fiu cuminteSi acasa, si la scoala!Sa ma straduiesc mereu,Sa ma port cum se cuvineSi s-aduc in jurul meuBucurie, nu suspine!Doamne, Doamne, Bun Parinte,Eu acum Iti multumescSi Te rog mereu fierbinteSa ma ierti cand mai gresesc!Si atat Te mai rog eu:Pe parinti, surori si ...

 

Citește mai departe...
Marire Tie, Doamne Sfinte,Al omenirii bun Parinte,Ca grija porti, de azi pe maine,S-avem intotdeauna paine!... Noi Te uitam adesea, Tata,Dar Tu pe oameni niciodata,Ci cati traiesc pe-a lumii laturi,Cu painea Ta mereu ii saturi!... De-a pururea marire, Tie,In nesfarsita vesnicie,Caci nici un "azi" si nici un "maine"Tu nu lasi lumea fara paine.

 

Citește mai departe...
fetita rugaciuneDoamne, Dumnezeul meu,Eu fricos am fost mereu.Vino Tu, cu Crucea Ta,Si asculta ruga mea: In lumina sa ma scalzi,Intunericul sa-l arzi,De manuta sa ma tii,Curajul sa mi-l invii! Eu de-acum Iti multumesc.Doamne, tare Te iubesc!

 

rugaciuna copiilor pentru parintiDumnezeule, tu ai dat porunca sa cinstim pe tatal si pe mama noastra.Asculta cu bunavointa rugaciunea mea pentru ei.Da-le zile indelungate pe pamant si pastreaza-i in sanatatea trupului si a mintii.Binecuvanteaza-le ostenelile si initiativele.Rasplateste-le insutit tot ce fac pentru mine.Inspira-le iubirea si implinirea legii tale sfinte.Fa ca intr-o zi sa le fiu sprijin si bucuriesi dupa ce ma voi fi bucurat de dragostea lor pe ...

 

Citește mai departe...
rugaciunea copilului de dimineataDoamne,noaptea a trecutSi noi liniste-am avut:Al Tau inger prea iubitCu-ngrijire ne-a pazit Doamne,da-ne ajutorSa avem in toate spor Voile sa-ti implinimFii tai iubiti sa fim!

 

rugaciunee pentru culcareMultumesc, Doamne, Iisuse, Pentru ziua ce-a trecut,Pentru ca-i vegheat si nimeniNici un rau nu ne-a facut! Multumesc pentru taticu,Pentru dulcea mama meaPentru painea de la masa, Pentru toata grija Ta! Si te rog pe tine, Doamne,Sa ma ierti daca-am fost rau,Sa m-ajuti sa fiu cuminte,Eu sa fiu copilul Tau!

 

Rugaciune pentru copii - Invata-ma IisuseInvata-ma Iisuse sa meg pe drumul dreptSa nu ma-abat din cale,sa tin la tote piept.Invata-ma Iisuse sa fiu curat si bun,Sa am mai multa mila de cel ramas in drum. Invata-ma Iisuse sa pot iubi mereu:Si pom, si om, si floare, si pe dusmanul meu.

 

Ingerul meu cel sfant - rugaciune pentru copiiIngerasul meu frumos Care mi te-a dat Hristos,Orice gand sa mi-l sfintesti,De-orice rau sa ma pazesti. Ingerasul meu iubitFa-ma ca sa fiu smerit,Iubitor si credincios,Cum vrea Domnul meu Hristos. Dulce ingerasul meu,Insoteste-ma mereu,Pana voi ajunge susLanga Domnul meu Isus.

 

Inger al lui DumnezeuInger al lui Dumnezeu,care esti pazitorul meu, lumineaza-ma astazi (in aceasta noapte), pazeste-ma,  povatuieste-ma si ocarmuieste-ma pe mine, care-ti sunt incredintat tie, prin mila lui Dumnezeu. Amin.