La cursurile de Gimnastica Intima Kriston pot participa toate femeile. Magdas Emese este antrenoare de Gimnastica Intima Kriston si te poate invata exercitii adresate planseului perineal. Muschii din aceasta zona au rol in evacuare, retentie, au impact asupra menstruatiei, actului sexual, asupra nasterii sau menopauzei, etc.

Doamna Magdas Emese a editat versiunea in limba romana a cartii "Gimnastica intima Kriston", care poate fi un ghid indispensabil oricarei femei. Acest tip de gimnastica reprezinta o metoda care ofera sustinere pentru corpul fragil al femeii si pentru sufletul ei sensibil, este un sprijin unic pentru orice femeie.

gimnastica-intima.jpgGimnastica Intima Kriston este recomandata cu caldura doamnelor si domnisoarelor care isi doresc sa devina puternice fizic si psihic, femeilor apasate de problemele zilnice, obosite, uneori triste, dar mereu curioase si doritoare de noi provocari care sa le ajute sa-si mentina sanatatea. Este o metoda care asigura protectia, prevenirea, reabilitarea sau atenuarea unor probleme ale abdomenului inferior printre care se numara si disfunctiile hormonale sau sexuale, incontinenta, prolapsul, hemoroizii, atrofierea vaginala sau simptomele pre-menstruale.

Cursul de Gimnastica Intima Kriston este predat teoretic si practic timp de 10 ore, suficient pentru insusirea tehnicilor de baza. Cinci sedinte a cate doua ore sau doua sedinte intensive de cate cinci ore sunt optiunile valabile. Sunt predate cunostinte anatomice despre zona care urmeaza a fi antrenata, precum si despre cele mai des intalnite afectiuni si cauzele lor. Se invata exercitiile specifice si are loc o discutie despre conditiile necesare pentru functionarea ideala a pelvisului. La sfarsitul cursului, fiecare femeie primeste un program individual. Celor cu probleme, li se indica o anumita postura pentru efectuarea exercitiilor si se da o serie de exercitii suplimentare speciale pe baza formularului completat anterior.

Cursul de Gimnastica Intima Kriston vizeaza doua aspecte importante:

1. Redefinirea feminitatii. In ziua de azi orice femeie activa se confrunta cu atatea probleme incat feminitatea mai are de suferit. In cadrul cursului participantele afla si informatii despre puterea familiei, parteneriatul cu barbatul, rolurile in familie, maternitate si educatia sexuala in familie.

2. Armonizarea corp - suflet - spirit prin cele mai moderne tehnici. In aceasta categorie intra psiho-fitness-ul, gimnastica menstruala, precum si tehnici stravechi din medicina traditionala chineza (Qi Gong, Do In, Dietoterapie, Self-Masaj).

Gimnastica Intima Kriston este recomandata de medici, terapeuti, moase si este obligatorie daca vrei sa iti intretii zona perineala. Femeile care practica metoda Kriston pot avea mai multe orgasme, pot scapa total sau partial de durerile specifice menstruatiei si au o fertilitate mai mare. Cand vor dori sa devina mamici, gratie acestor exercitii, vor putea naste mai usor si se vor recupera mai repede. Tot cu sprijinul metodei Kriston femeia produce mai multi hormoni feminini si se ajuta pe sine oferindu-si protectie marita in caz de infectii locale situate in partea inferioara a corpului. Pana si predispozitia la constipatie sau balonare scade prin efectuarea acestor exercitii, care, pur si simplu cresc puterea de strangere a vaginului si a uretrei. Musculatura planseului perineal se intretine prin executarea corecta si regulata a antrenamentului Kriston, doua minute dimineata si 10 minute seara. Extrem de important este sa perseverezi, sa practici exercitiile des si sa devina un ritual nelipsit din viata ta. Muschii perineali pot atinge o putere de strangere cu circa 130 % mai mare in doua luni si jumatate de la inceperea exercitiilor.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole