Conform rezultatelor a doua studii realizate in Marea Britanie, exercitiile fizice pot ajuta femeile gravide sa renunte la fumat, studiille indica faptul ca un sfert din femeile care fac sport in timpul sarcinii renunta mai usor la viciu. Conform cercetatorilor britanici, rata celor ce renunta la fumat in randul persoanelor care fac regulat exercitii fizice este aproximativ aceeasi ca cea intalnita in randul persoanelor care folosesc inlocuitori de nicotina.

"Cercetarile noastre sugereaza clar ca o activitate fizica in timpul sarcinii este eficienta si acceptabila in ceea ce priveste renuntarea la fumat in graviditate", a declarat profesorul Michael Ussher, de la St. George's University din Londra, unul dintre autorii acestui studiu, care a fost publicat in revista BMC Health.

Nicotina, una dintre cele mai comune si cunoscute substante care provoaca dependenta, creste riscul de deces in randul copiilor si este asociata cu dificultatile de invatare si cu probleme de sanatate din copilarie. Fumatul in timpul sarcinii poate da multe probleme de sanatate fiyica si psihica viitorului copil.

Fumatul in sarcinasi exercitii fiziceCirca 17% dintre femeile britanice si aproximativ 20% dintre femeile din SUA recunosc faptul ca au fumat in timpul sarcinii, dar procentul real al femeilor care nu au renuntat la fumat in timpul cat au fost insarcinate este mult mai mare.

Inlocuitorii de nicotina, cum ar fi plasturii, ii ajuta pe fumatori sa renunte la viciu, dar medicii sunt ingrijorati de faptul ca si acestia pot afecta negativ fatul. Specialistii sunt de parere ca exercitiile fizice sunt o metoda sanatoasa si naturala pentru femeile insarcinate de a renunta la fumat. Exercitiile fiyice se stie ca vin pentru gravida si fatul ei si cu alte avantaje.

Produsul naturist Smokerade este un produs destinat fumatorilor ce are ca efect reducerea efectelor fumatului, si este un aliat de nadejde petnru tine in efortul tau de a renunta la fumat, reducand si dependenta de tigara. Smokerade poate fi gasit in reteaua de distributie Calivita.

La cele doua studii au participat femei cu varsta de peste 18 ani, care fumau cel putin o tigara pe zi si care se aflau in primele 12 - 20 de saptamani de sarcina.

Sursa: mediafax.ro

Daca esti fumatoare si doresti sa ramai insarcinata, ar trebui sa incerci sa te lasi de fumat si sa incepi o cura de dezintoxicare pentru a elimina macar partial din organism nicotina si alte substante nocive, produsul naturist Smokerade de la CaliVita este recunoscut pentru efectele sale de a diminua efectele fumatului, Smokerade este un produs naturist complex, cu efect antioxidant remarcabil care reduce efectele negative ale fumatului. Datorita actiunilor benefice ale Smokerade, recomandam consumarea sa pe parcursul intregului an, nu numai fumatorilor activi, ci, in aceeasi masura, si celor pasivi. Un alt produs naturist din gama CaliVita recomandat fumatoarelor este OxyMax. Oxigenul stabilizat  din OxyMax ajuta la suplimentarea cu oxigen a tesuturilor, reincarca organismul cu energie, si elimina partial monoxidul de carbon.

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole