Detoxifierea este acel proces prin care se elimina toxinele din organism. Pentru a realiza detoxifierea in mod natural ai nevoie de o alimentatie sanatoasa fara ingrediente toxice dar si un mediu cu cat mai putin factori poluanti.

Este indicat ca cel putin de doua ori pe an (primavara si toamna) sa se faca o cura de detoxifiere. Alimentatia specifica anotimpului rece dar si sarbatorile cu mese imbelsugate aglomereaza organismul cu alcool, grăsimi, glucide plus alte substanțe nocive.

Gratie noilor descoperiri organismul nostru poate fi ajutat pentru a realiza o detoxifiere eficienta, prin diferite solutii ce vor la neutralizarea si eliminarea toxinelor din organism: suplimente alimentare, plasturi de detoxifiere, apa ionizata, sauna, si altele..

Pentru a te ajuta in cura de detoxifiere CaliVita vine cu o propunere de detoxifiere simplă dar foarte eficienta:

Recomandări CaliVita:

1. Detox Patch un set de plasuri ce sunt amplasati in diferite zone ale corpului, in special pe talpi si contribuie la eliminarea substanţelor toxice din organism in mod natural. Acesti plasturi contin un amestec de plante inspirat din medicina orientală. Detox Patch este un produs ideal pentru persoanele supuse unui stres intens, fiind o alternativă eficientă şi uşor de utilizat fara efecte secundare. Mai multe detalii despre Detox Patch!

2. Nopalin este un supliment alimentar ce are la baza pulbere din cactusul Nopal, prin administrare se stimuleaza detoxifierea si imbunatateste funcţionarea intestinelor, fiind o sursă bogată de fibre, vitamine şi minerale. Mai multe detalii despre Nopalin!

Detox Patch utilizare

 

Mai multe articole