Pe 14 ani, Carmen Brumă a nascut natural primul ei copil, la Spitalul Regina Maria Baneasa, un baietel ce fusese poreclit de parinti in timp ce era in burtica "Vasilică 2014", dar dupa nastere a primit numele de Vlad (prenume ales de mamica).

Carmen a ales nasterea naturala, chiar daca a trecut printr-un travaliu destul de lung, de aproximativ 10 ore, atat Vlad cat si mamica au trecut cu bine prin aceasta experienta unica. A doua zi dupa nastere Carmen Bruma a postat pe facebook o fotografie cu noul membru al familie insotita de mesajul "Gata, in sfarsit am nascut:)! Natural, asa cum mi-am propus. Vasilica 2014 are 3,430 kg , 52 cm"

Cand a fost externata a afirmat despre nastere "a fost oricum, dar nu usoara",  "a fost mult mai greu decat mi-am imaginat, dar sunt vie, sunt intreaga", "Ma asteptam sa nu fie ca o vizita la spa", "Suntem obositi si fericiti ca totul s-a terminat cu bine", dar nascand natural s-a refacut foarte repede: "A doua zi dimineata puteam sa merg la antrenament!".

carmen bruma a nascut natural

Prima reactia a taticului Mircea Badea a fost "Doamne, cat de mic e!"., iar intr-o fotografie postata pe facebook se vede ca a luat lectii de schimbat scutece, astfel incat sa se poata si el implica mai mult in cresterea celui mic.

Mircea Badea schimba scutece

Carmen Brumă s-a adaptat destul de repede la noul statut de proaspata mamici si la programul non stop facut de noul sef din casa, iar ieri a postat pe pagina de Facebook inca o imagine cu Vlad insotia de comentariul "Încă puţin şi împlinim o lună", iar fanii l-au "bombardat" cu zeci de mii de like-uri.

Carmen Bruma La o luna dupa nastere

"Am simţit o uşurare când l-am ţinut în braţe prima dată. Primele întrebări au fost legate de starea sa de sănătate. Nici eu nu ştiu de ce am ales să nasc natural. Încă resimt durerile. Naşterea naturală are teoretic multe avantaje şi se spune că şi pentru copil este mult mai OK. Nu pot spune în acest moment că regret această decizie. Teoretic mănâncă la 3-4 ore. Suntem într-un proces de cunoaştere reciprocă", a declarat Carmen Bruma in legatura cu nasterea naturala.

Eu apreciez foarte mult vedetele ce aleg sa nasca natural si fac asta public, astfel incat sa fie un exemplu pentru mamicile ce se tem de nastere. Pentru o femeie ce alege sa nasca prin cezariana durerile incept dupa nastere si dureaza mai multe zile, nu isi poate tine copilul in brate in primele ore (foarte important pentru dezvoltarea copilului)

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole