Daca nu credeti in miracole aceasta intamplare incredibila despre nasterea unei fetite Amillia Taylor ar putea sa va puna pe ganduri. Aceasta fetia s-a nascut cu doua saptamani inainte de limita legala de avort si nimeni nu i-a acordat nici o sansa de supravietuire, dar micuta sprijinita de ingerii ei si de Bunul Dumnezue a luptat si a supravietuit, iar acum este un copil perfect normal. Amillia Taylor cantarea la nastere doar 284 grame  si avea doar 24.13 cm in lungime,drept urmare este considerata cea mai mica supravietuitoare din lume.

Parintii ei au incercat cu disperare multi ani sa aiba un copil, recurgand la diverse tratamente, dar tratamentele de fertilizare nu au dat rezultate, din motivatii cunoscute de Dumnezeu. Cei doi adulti isi dorea mai mult decat orice sa aiba un copil, dar deznadejdea ii cuprinsese, iar intr-o seara sotul a visat (prima minune) ca vor avea o fetita (probabil sufletul fetitei le-a vorbit in vis sau un inger), iar imaginea si trairea a fost atat de vii si de pregnante incat a doua zi s-au dus direct la clinica si au incercat din nou fertilizarea. Dupa doua saptamani s-a produs a doua minune, Sonja Taylor era insarcinata.

Cel mai mic copil din lume nascut prematur

Sarcina a fost una cu probleme inca de la inceput, dupa doar 18 saptamani de sarcina, doctorii si-au dat seama ca viitoarea mamica se afla in travaliu prematur, de data asta contractiile s-au oprit, dar la 19 saptamani Sonja a ajuns din nou la spital.  Medicii au constatat ca dilatatia era completa. Viitoarea mamica stiind ca legile statului Florida spun ca un copil care s-a nascut la mai putin de 24 de saptamani este considerat un avorton, i-a mintit pe medici si le-a spus ca este insarcinata in 21 de saptamani si nu 19 saptamani cum era de fapt.

Aceasta mica minciuna a fost probabil diferenta dintre viata si moarte pentru micuta Amillia Taylor. Viitoarea mamica stia ca doctorii se vor stradui sa o ajute sa mai tina copilul timp de 3 saptamani in pantec. Dar Sonja a facut o infectie, nu a vrut sa spuna despre ea medicilor pentru ca acestia sa nu ii provoace un avort si atunci cand durerile au doborat-o, picioarele bebelusului iesisera deja.

Nimeni nu credea ca Amilla va putea supravietui, dar dupa ce a venit pe lume, micuta se chinuia sa respire. A fost tinuta intr-un incubator, dar nimeni nu le-a dat prea mari sperante parintilor. Abia dupa cateva luni, fetita a fost in afara oricarui pericol, iar cand medicii au aflat care era varsta reala a sarcinii si cum a supravietuit Amillei, au considerat nasterea si supravietuirea un adevarat miracol.

"Daca ar fi stiut ca avea doar 21 de saptamani, nici nu ar fi incercat sa o salveze", povesteste fericita mama. La doar 13 luni, Amilla a rostit pentru prima data "tata" si s-a dezvoltat exact ca un copil normal. Amilla poate fi considerate cu adevarat inca una din minunile lui Dumnezeu.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole