In India s-a nascut un copil cu o anomalie genetica foarte ciudata, adica fetita s-a nascut cu doua fete. Bebelusul sufera de o afectiune numita duplicare cranio-faciala. Fetita se numeste Lali are doua perechi de ochi, doua nasuri si 2 randuri de buze buze si este sanatoasa.

La inceput Vinof Singh, tatal micutei s-a speriat, apoi a declarat "dar acum ma simt binecuvantat" „Fiica mea nu are nicio problema. Se comporta ca orice alt copil",. Doctorii au declarat ca, in ciuda faptului ca fetita are doua fete, ea este in rest perfect normala si sanatoasa. Ea poate sa respire normal si este capabila bea lapte cu ambele guri. Doctorii din Delhi spun ca deocamdata nu exista nici o posibilitate de separare a fetei, dar doresc sa continue analiza fetitei pentru a observa daca toate organele interne sunt in regula si nu exista si alte organe in duplicat.

Copilul nascut cu doua feteLa iesirea din spital, Lali si parintii ei au fost inconjurati de consateni si alti oameni care au aflat de aceasta ciudatenie. Acestia sunt foarte superstitiosi si datorita credintei si miturilor locale o considera pe mica fetita o reincarnare a zeitei furtunii, Durga, o zeitate care are trei ochi si mai multe maini.
Acum in satul sarac unde s-a nascut fetita, la usa cortului in care locuieste familia sunt cozi mari de oameni care vin sa vada „minunea". Multi dintre acestia vin chiar cu diferite daruri sau bani crezand ca fetita are puteri speciale si ii pot ajuta. Nu putini sunt cei care o privesc ca pe o zeita tocmai prin faptul ca s-a nascut diferit de ceilalti.

Pentru parintii fetitei este destul de obositor, mai ales datorita faptul ca vin atatia oameni sa vada bebelusul, de la distanta chiar foarte mari. Desi multi cred ca e reincarnarea unei zeite, tatal Vinod Singh crede ca superstitiile nu sunt reale si ca alte analize medicale si cercetari medicale le-ar distruge linistea si bucuria de a a avea un copil. Parinti considera ca bebelusul lor este foarte normal.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole