Ai nevoie de o revigorare si poate chiar sa scazi nivelul de colesterol din sange? De curand Calivita a lansat noul produs Niacin X-TREME care face toate astea si multe altele

Niacina este de fapt vitamina B3 de care avem nevoie pentru a reduce colesterolul si a regla nivelul de zahar din sange.

Cine are nevoie de noul produs Calivita Niacin X-TREME ?

  • Persoanelor cu un mod stresant de viață, pentru reducerea anxietății și oboselii.
  • În caz de stres mental și fizic sporit, pentru creșterea energiei și îmbunătățirea capacității de concentrare.
  • La vârste mai înaintate, pentru menținerea funcțiilor cerebrale și a prospețimii mentale la un nivel optim.
  • Pentru reducerea nivelului de colesterol.
  • Pentru cei care se confruntă frecvent cu răcirea membrelor.

Niacin X-TREME poate fi comandat de pe site-ul www.cali.ro 

Niacin X-Treme CaliVita

Stiai ca?

• Niacina se găseşte în diferite alimente, în special în cerealele integrale, în lapte şi carne şi în produsele derivate din acestea.
• Niacina este absorbită rapid şi aproape complet în intestinul subţire, dar rata de absorbţie este mai mare în cazul niacinei din produse animale.
• La animale şi oameni, acidul nicotinic este depozitat în ficat şi în muşchi.
• După absorbţia celulară, niacina se poate transforma în derivatul său amidic, nicotinamida adenină dinucleotidă (NAD), şi în fosfatul nicotinamidă adenină dinucleotidă (NADP).
• NAD şi NADP reprezintă factori extrem de importanţi în producerea de energie, reacţiile oxidative, protecţia antioxidantă, metabolismul şi refacerea ADN-ului, evenimentele de semnalizare celulară şi metabolismul folaţilor.
• Acidul nicotinic şi niacinamida joacă un rol important în metabolismul proteinelor.

Fiind un aminoacid, triptofanul este considerat o provitamină a niacinei, deoarece poate fi convertit în vitamină în funcţie de depozitele de proteine ale organismului.

• Principala rută de excreţie a niacinei este prin urină.

 

Jucarii pentru copii isteti

Jocul, jucariile si copiii - 7 avantaje ale acestor activitati distractive, dar si educative
Te-ai intrebat vreodata de ce e atat de important pentru copii sa se joace? De ce au nevoie de jucarii si activitati care sa ii relaxeze, care sa ii bucure si, bineinteles, care sa le ajute dezvoltarea? In valtoarea unei vieti prea haotice uneori tindem sa uitam cat de importanta e joaca pentru copiii nostri. Ca un fel de “reminder” in acest sens, iata cateva dintre avantajele activitatilor distractive, dar si educative in care trebuie implicati...
Mai mult...
10 activitati distractive si educative, perfecte pentru interior
S-au inmultit deja zilele cu temperaturi scazute, asa ca nu ne mai putem juca atat de des in parc sau nu mai putem planifica o iesire la munte in fiecare week-end. Asta nu inseamna, insa, ca lasam ploaia si frigul sa ne strice distractia impreuna cu copilul nostru! Mai ales ca avem la indemana o multime de variante de activitati distractive si educative, perfecte pentru interior. Esti si tu in cautarea unor astfel de solutii “pentru vreme rea”? U...
Mai mult...
Jucării care dezvoltă limbajul copilului
Există o mulțime de modalităti prin care putem ajuta copiii în dezvoltarea abilităților de comunicare. Totuși, cele mai distractive și mai eficace s-au dovedit a fi jocurile adaptate vârstei lor si care vor oferi multiple posibilități de dezvoltare a creativității. Jucăriile alese corect angajează simțurile copilului, îi declanşează imaginația și îl incurajează să comunice. Știi și tu că orice activitate care presupune învățare, poate fi realiza...
Mai mult...

Mai multe articole