Am ales sa scriem despre acest film deoarece consideram ca informarea corecta este cruciala pentru a putea face cele mai bune alegeri pentru copiii nostri. Noi nu va putem spune daca sa va  vaccinati sau nu copiii, alegerea va apartine in totalitate. Dar pentru a lua cea mai buna decizie trebuie sa vezi in intregime acest documentar.

Acest film arata o realitate pe care cei obtin profituri uriase de pe urma vaccinurilor vor sa o ascunda cat mai bine, este o realitate sustinuta de probe, statistici oficiale, cazuri reale si studii interesante.

De ce ne vaccinam copiii? "Pentru ca ii protejeaza fata de boli periculoase, vaccinarea este cea mai buna solutie de prevenire" ne spune un medic. Si totusi exista din ce in ce mai multe dovezi ca raportul risc/beneficii nu este in favoarea vaccinarii.

Spre deosebire de campaniile media sustinute cu milioane de euro de industria ce castiga de pe urma vaccinurilor, acest documentar a putut aparea prin bunavointa a peste 300 de parinti ce au sponsorizat realizarea acestuia.

Citeste si: De ce am ales sa nu imi vaccinez copilul

Discutii interesante pro si contra vaccinarii aici.

Versiunea în limba română a fost finanțată de: Lion Mentor AssociationAsociația pentru Protecția Consumatorilor din România  dar si de multi parinti!

  • Filmul "Noi nu vaccinam" este produs de Michael Leitner
  • Producția: Daniel Trappitsch
  • Narator: Gabriel Petrescu
  • Traducerea și subtitrarea: Felicia Popescu

 Documentar - Noi nu vaccinam

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole