Luni, o tanara a facut o surpriza celor ce treceau prin statia de tramvai din Timișoara. Tânără de doar 28 de ani intentiona sa ia tranvaiul catre maternitate pentru a naste, dar a intrat intr-o faza avansata  a travaliului si nu s-a mai putut urca în tranvai.

Norocul femeii a fost ca in zona a fost o femeie ce a putut sa o asiste in timpul nasterii. Peripetiile au continuat, prima ambulanta venita avand o defectiune, a fost nevoie sa vina o adoua ambulanta 

"Echipajul a ajuns la faţa locului în trei minute de la solicitare, însă femeia născuse deja. Medicii au urcat mama şi fetiţa nou-născută în ambulanţă, au tăiat cordonul ombilical al copilului şi l-au aspirat", a declarat Carmen Dehelean, director medical al Serviciului de Ambulanţă Timiş.

Copilul are 3.890 de grame. El s-a născut efectiv în staţia de tramvai din zona Modern. În cazul mamei, este vorba de un caz social. Este din Oltenia, nu ştiu exact de unde, dar nu lucrează, nu are unde să locuiască şi stă pe străzi. Este al şaselea copil născut de aceasta. A mai născut copii în afara unităţii specitaliceşti, din păcate are experienţă. Dar pot să spun că atât mama cât şi copilul sunt sănătoşi”, a declarat Marius Craina, directorul Spitalului Judeţean din Timişoara, potrivit Adevărul. 

a nascut in statia de tramvai din Timisoara

Medicii au spus ca femeia este o prezenta obisnuita in centrele de adăpost social din Timişoara, fiind o persoana fara adapost, ce mai are inca 5 copii, 4 dintre acestia nascandu-se tot in afara spitalului.

Luni dimineaţa 29 iulie 2015, a plecat de la Adapostul de Noapte de pe bulevardul Constantin Brancoveanu, a luat tranvaiul cu scopul de a naste la maternitate. 

Imaginile video au fost preluate de pe pressalert.ro.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4