Heather Barwick, este o femeie ce a fost crescuta inca de la 2 ani intr-un cuplu de lesbiene, iar aceasta experienta personala a determinat-o sa scrie un mesaj catre comunitatea gay prin care isi argumenteaza propria parere privind casatoria între persoane de același sex.

În scrisoarea sa, "Dragă comunitate gay, copiii voștri suferă", Heather Barwick spune ca fiind un copil ce a experimentat viata intr-o familie gay , crescută fără sa aiba un tată dar sa aiba doua mame, o determina sa fie împotriva căsătoriei homosexuale dar si a posibilitatii acestora de a adopta copii. 

Heather Barwick este o mama a 4 copii, spune in scrisoarea sa "Dragă comunitate gay, copiii voștri suferă",  "Vă scriu pentru că am decis 'să ies din dulap': nu susțin căsătoria între persoane de același sex. Dar poate că nu e pentru motivele pe care le credeți voi. Nu sunt împotrivă pentru că sunteți gay. Vă iubesc foarte mult. Însă e vorba de însăși natura relației între persoane de același sex".

In scrisoare, Heather povesteste cum mama sa l-a părăsit pe tată când ea avea doi ani alegand apoi sa traiasca alaturi de prietena sa lesbiana, descriind relatiile pe care le avea cu aceasta "Partenera ei m-a tratat ca pe copilul său. Împreună cu ea, am moștenit și pe prietenii lor din comunitatea homosexuală". 

o femeie crescuta de doua lesbiene

Daca la inceput, a "moștenit" si parerile mamelor sale, dupa ce a avut proprii copii si si-a analizat mai bine copilaria și-a schimbat parerea in legatura cu casatoria intre persoane de același sex. "Eu abia acum, cand ma uit la copiii mei și observ bucuria pe care o simt in fiecare zi in care il iubesc si sunt iubiti de tatal lor, pot vedea frumusețea și înțelepciunea în căsătoria tradițională facuta intre un barbat si o femeie".

"Căsătoria între persoane de același sex lipseste copilul de sansa de a avea o mamă și o tată, chiar daca i se spune că acest aspect nu contează. Că e totul la fel. Dar nu este asa. Mulți dintre noi ce am crescut sau crestem in familii gay, mulți dintre copiii voștri sunt în suferință.Absența tatălui meu din viața mea a creat un gol imens. În fiecare zi tânjeam după el. O iubeam pe partenera mamei mele, dar încă o mamă nu a putut să-l înlocuiască pe tatăl pierdut", a spus Heather. 

Organizatiile ce promoveaza si lupta pentru casatoria intre persoane de acelasi sex se opun argumentelor ei, spun că suferința ei nu este relevantă în ceea ce privește drepturile civile ale persoanelor gay. In acelasi timp nu iau in considerare si drepturile copiilor din familiile gay.

Deasemenea Heather Barwick este unul din semnatarii scrisorii de susținere a celebrilor designeri homosexuali, Dolce & Gabbana, care desi fac parte din comunitatea gay au spus că sunt importriva căsătoriilor între persoane de același sex.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4