In societatea zilelor noastre, delictele inregistrate de politie sunt in continua crestere. Tot mai multi oameni aleg sa integreze in stilul lor de viata un sistem video cu camere de supraveghere exterior pentru un nivel mai ridicat de siguranta. Probabil ati observat monitoarele instalate in anumite magazine, banci, benzinarii, etc. si va ganditi de ce v-ar trebui un astfel de sistem.

Problema este ca majoritatea oamenilor nu realizeaza ca bunurile din locuinta pe care o au, reprezinta o atractie constanta pentru un hot ce abia asteapta sa va vanda lucrurile la care tineti. Asteapta doar momentul oportun pentru a actiona.

Cui ii trebuie camere de supraveghere video exterior?

Pe scurt, orice spatiu comercial sau rezidential are nevoie de camere video exterioare. Astfel, curtea casei sau depozitul unde aveti bunuri, vor fi protejate de infractori. Camera de supraveghere exterior are mai multe criterii de care ar trebui sa tineti cont fata de o camera pentru interior. De exemplu, este recomandat ca modelul ales sa aiba leduri infrarosu, carcasa metalica rezistenta la lovituri si mai mult, sa fie impermeabila.

In comert exista nenumarate tipuri de camere de supraveghere exterior din care puteti alege, insa, este bine sa studiati in primul rand, zona pe care o doriti monitorizata. In al doilea rand, stabiliti bugetul pentru achizitionarea unui kit complet de securitate. Orientati-va catre camerele HD, deoarece ele au capacitatea sa afiseze imaginile la o rezolutie inalta. Astfel, puteti vedea foarte clar toate elementele care va intereseaza.

camere supraveghere exterior video

Criterii de luat in considerare inainte de achizitia unei camere de supraveghere exterioara

Inainte de a cumpara, e bine sa ai un anumit bagaj de cunostinte pentru a fi sigur ca alegerea facuta este si cea corecta. Trebuie sa luati in considerare rezistenta camerei la conditiile meteo, de exemplu. Totodata, loviturile intentionate sau din greseala nu trebuie sa afecteze echipamentul. In caz contrar, investitia facuta va fi in zadar.

Rezistenta camerei de supraveghere la apa. Nivelul de rezistenta la intemperii si implicit la apa, se masoara in scor IP. Veti gasi in comert camere de exterior cu protectie IP 66 (sau mai mult). Acest scor indica faptul ca acea camera poate fi utilizata la exterior indiferent daca afara ploua, ninge, bate vantul sau este ger de -20 de grade Celsius.

Rezistenta unei camere de exterior la actele de vandalism. Mai nou, se gasesc si camere de exterior cu carcasa din plastic ce pot fi utilizate fara probleme. Daca spatiul unde se doreste instalarea unor echipamente de monitorizare este predispus actelor de vandalism, ar fi bine sa va orientati catre camere de exterior cu carcasa metalica. In acest fel, componentele din interior nu pot fi distruse atat de usor de o persoana care nu are intentii prietenoase.

Monitorizarea in orice condtitii de luminozitate. Este cel mai important criteriu de luat in calcul. Indiferent cat de performanta este camera de exterior, daca nu este echipata cu leduri infrarosu, monitorizarea pe intuneric este imposibila. Asadar, orientati-va spre modelele ce dispun de aceste leduri IR.

Asadar, pentru a va bucura de o viata linistita, instalati acasa sau la birou camere de supraveghere video pentru exterior cu leduri infrarosu.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4