Afla mai multe detalii despre drama Alexandrei din articolul Povestea Alexandrei

Parintii au reusit sa infiinteze o fundatie prin care strang fondurile necesare protezei, fundatia se numeste "Aripi pentru Ingeri"

Cum o putem ajuta pe Alexandra?

Fiecare ocean s-a format din foarte multe picaturi mici  de ploaie, asa ca orice suma de bani pe care o veti darui este importanta. Haideti sa investim in zambetul unui inger cate o picatura si cu siguranta toate eforturile noastre vor fi vazute si rasplatite de Iubirea lui Dumnezeu!

Puteti face donatii directe in contul deschis pentru proteza Alexandrei

Titular cont :          SIMA ALEXANDRA -ECATERINA
Cont LEI:               RO16 BTRL 0180 1201 W067 48XX
Cont EURO:          RO88 BTRL 0180 4201 W067 48XX
Banca Transilvania Sucursala Galati
Cod SWIFT:          BTRLRO22GLA

Doneaza on-line direct prin PayPal

Poti face donatii si online prin serviciul international PayPal, puteti dona astfel folosind un Card de Debit sau de Credit. Adresa de email pentru plati prin PayPal este Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. . Apasa pe butonul de mai jos si doneaza atat cat poti.

Datele de contact ale parintilor:

Monalisa Sima- tel: 0755 190470; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Bogdan Sima-   tel: 0743 011057; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Mediatizati acest caz catre cunoscutii vostri intrucat fiecare donatie pentru Alexandra conteaza!

Haideti sa ajutam un inger sa aiba o viata normala!

 

Jucarii pentru copii isteti

Jocul, jucariile si copiii - 7 avantaje ale acestor activitati distractive, dar si educative
Te-ai intrebat vreodata de ce e atat de important pentru copii sa se joace? De ce au nevoie de jucarii si activitati care sa ii relaxeze, care sa ii bucure si, bineinteles, care sa le ajute dezvoltarea? In valtoarea unei vieti prea haotice uneori tindem sa uitam cat de importanta e joaca pentru copiii nostri. Ca un fel de “reminder” in acest sens, iata cateva dintre avantajele activitatilor distractive, dar si educative in care trebuie implicati ...
Mai mult...
10 activitati distractive si educative, perfecte pentru interior
S-au inmultit deja zilele cu temperaturi scazute, asa ca nu ne mai putem juca atat de des in parc sau nu mai putem planifica o iesire la munte in fiecare week-end. Asta nu inseamna, insa, ca lasam ploaia si frigul sa ne strice distractia impreuna cu copilul nostru! Mai ales ca avem la indemana o multime de variante de activitati distractive si educative, perfecte pentru interior. Esti si tu in cautarea unor astfel de solutii “pentru vreme rea”? U...
Mai mult...
Jucării care dezvoltă limbajul copilului
Există o mulțime de modalităti prin care putem ajuta copiii în dezvoltarea abilităților de comunicare. Totuși, cele mai distractive și mai eficace s-au dovedit a fi jocurile adaptate vârstei lor si care vor oferi multiple posibilități de dezvoltare a creativității. Jucăriile alese corect angajează simțurile copilului, îi declanşează imaginația și îl incurajează să comunice. Știi și tu că orice activitate care presupune învățare, poate fi realizat...
Mai mult...

Mai multe articole