Alex este un copil de 11 ani, dar nu este la fel de norocos ca majoritatea copiilor, el nu poate alerga, nu poate sa se joace footbal sau baschet asa cum fac alti copii. Inca din a doua luna de viata medicii au descoperit ca sufera de o boala crunta. La varsta la care alti copii se pregatesc de gradinita, Alex a trecut prin prima operatie pe inima, iar in ultimii ani a mai trecut prin 2 operatii si cataterisme in Germania si Italia ce au fost destul de grele si cu multe probleme. Parintii s-au speriat foarte tare cand inima lui Alex nu mai dorea sa porneasca, dar pana la urma si-a revenit..

Parintii au aflat anul acesta ca si fratiosul mai mic, Narcis pe langa alte probleme de sanatate are si el probleme cu inima, asa ca si el are nevoie de o operatie la inimioara.

Pe langa cei doi copii mai au si o fetita. Aceasta familie locuieste in Saveni iar iar fiecare deplasarea la spitalul din Bucuresti pentru consultatii si investigatii costa aceasta familie in jur de 800 lei, fara sa mai punem la socoteala si banii necesari pentru interventii si medicamente.

Si eu si voi cei care cititi aceasta poveste facem parte din norocosii care nu a trebuit sa treaca prin alte suferinte, iar datoria noastra morala este sa ii ajutam pe Narcis si Alex sa aiba cate o inima sanatoasa care sa le asigure o copilarie normala!

doneaza o Inima pentru Narcis si AlexandruAfla mai multe detalii despre Alex si Narcis, aici, poti consulta documentele medicale aici.

Ii poti ajuta facand donatii in contul deschis la:

CEC-Sucursala Saveni judetul Botosani

RO27CECEC001946234827511-cont lei

Titular cont: Leuca Maria Felicia-mama copilasilor

Telefon. 0753.410.112

Sau poti dona online prin campania demarata de Asociatia Salveaza o Inima.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4