Alex este un copil de 11 ani, dar nu este la fel de norocos ca majoritatea copiilor, el nu poate alerga, nu poate sa se joace footbal sau baschet asa cum fac alti copii. Inca din a doua luna de viata medicii au descoperit ca sufera de o boala crunta. La varsta la care alti copii se pregatesc de gradinita, Alex a trecut prin prima operatie pe inima, iar in ultimii ani a mai trecut prin 2 operatii si cataterisme in Germania si Italia ce au fost destul de grele si cu multe probleme. Parintii s-au speriat foarte tare cand inima lui Alex nu mai dorea sa porneasca, dar pana la urma si-a revenit..

Parintii au aflat anul acesta ca si fratiosul mai mic, Narcis pe langa alte probleme de sanatate are si el probleme cu inima, asa ca si el are nevoie de o operatie la inimioara.

Pe langa cei doi copii mai au si o fetita. Aceasta familie locuieste in Saveni iar iar fiecare deplasarea la spitalul din Bucuresti pentru consultatii si investigatii costa aceasta familie in jur de 800 lei, fara sa mai punem la socoteala si banii necesari pentru interventii si medicamente.

Si eu si voi cei care cititi aceasta poveste facem parte din norocosii care nu a trebuit sa treaca prin alte suferinte, iar datoria noastra morala este sa ii ajutam pe Narcis si Alex sa aiba cate o inima sanatoasa care sa le asigure o copilarie normala!

doneaza o Inima pentru Narcis si AlexandruAfla mai multe detalii despre Alex si Narcis, aici, poti consulta documentele medicale aici.

Ii poti ajuta facand donatii in contul deschis la:

CEC-Sucursala Saveni judetul Botosani

RO27CECEC001946234827511-cont lei

Titular cont: Leuca Maria Felicia-mama copilasilor

Telefon. 0753.410.112

Sau poti dona online prin campania demarata de Asociatia Salveaza o Inima.

 

Jucarii pentru copii isteti

10 activitati distractive si educative, perfecte pentru interior
S-au inmultit deja zilele cu temperaturi scazute, asa ca nu ne mai putem juca atat de des in parc sau nu mai putem planifica o iesire la munte in fiecare week-end. Asta nu inseamna, insa, ca lasam ploaia si frigul sa ne strice distractia impreuna cu copilul nostru! Mai ales ca avem la indemana o multime de variante de activitati distractive si educative, perfecte pentru interior. Esti si tu in cautarea unor astfel de solutii “pentru vreme rea”? U...
Mai mult...
Jucării care dezvoltă limbajul copilului
Există o mulțime de modalităti prin care putem ajuta copiii în dezvoltarea abilităților de comunicare. Totuși, cele mai distractive și mai eficace s-au dovedit a fi jocurile adaptate vârstei lor si care vor oferi multiple posibilități de dezvoltare a creativității. Jucăriile alese corect angajează simțurile copilului, îi declanşează imaginația și îl incurajează să comunice. Știi și tu că orice activitate care presupune învățare, poate fi realizat...
Mai mult...
Cum învățăm să numărăm prin joacă?
De la o vârstă fragedă copiii încep să memoreze cuvintele pe care le aud la părinți, astfel pot face cunoștință cu mediul înconjurător. Dacă fructele, culorile și legumele pot fi învățate prin observarea directă, cifrele devin o problemă din cauza succesiuni obligatorii. Este minunat cât de repede copiii rețin cuvintele ce numesc cifre, însă e mult mai greu să înțeleagă semnificația, rolul și organizarea logică a acestora. Unul dintre cele mai ef...
Mai mult...