Deși dietele sunt vegane sau vegetariene sunt din ce în ce mai populare nu există nici nu putem revizui recent studiile despre o zi în sarcină. Un studiu recent și-a propus să evalueze date despre literatură privind dieta vegan-vegetariene și prognosticul sarcinii. Autorii au evaluat bazele de date medicale căutând toate studiile publicate până la data de 2013.

Studiile au Fost identificate de heterogene extrem: 262 articole publicate INTEGRALE, 2329 Referințe bibliografice si DIN au Fost acestea selectate, pe de Baza criteriilor includere, 22 de articole. Nici unul dintre studii nu a raportat sau a crește un prognosticelor negative sau a unei malformații majore sau cu excepția unei îngrijiri identificate sau crearea hipospadiasului incidenței la copiii din mame vegetariene. Cinci studii au raportat că mamele vegetariene au avut copii cu greutate mai mică la naștere și alte două raporturi sunt mai mari și mai mari la naștere ale copiilor.

dieta capsuni

Durata sarcinii a fost disponibilă pentru evaluare în 6 studii și a fost similare mamele vegan-vegetariene și celei omnivore. Cele 9 studii eterogene evaluează aspectul microelementelor și vitaminelor sugerează pentru femeile vegan-vegetariene și pentru creșterea riscului pentru deficitul de vitamina B12. Dovezile despre dietele vegan-vegetariene în sarcină sunt eterogene și pot păstra. Lipsa studiilor randomizate nu se împărtășesc pentru a distinge efectele dietei și factorii de îngrijire a influenței rezultatului analizei.

Cu limite limite, pot fi dietetice vegan-vegetariene sigure în sarcină dacă femeile acordă suficientă atenție suplimentară cu vitamine și microelemente.

Autorii: Piccoli G, Clari R, Vigotti F, Leone F, Attini R, Cabiddu G, Mauro G, Castelluccia N, Colombi N, Capizzi I, Pani A, Todros T, Avagnina P; BJOG. 2015 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole