parabeni, proteine animale, alergeni, coloranţi artificiali, silicon sau alcool. Mişcările de masaj circulare, de la exterior spre interior şi evitând zona sensibilă a mameloanelor trebuie efectuate zilnic.

Bottega di Lungavita, companie aflată pe piaţa cosmeticelor naturale de mai bine de 30 de ani, a conceput linia VITA AGE MAMMA pentru a promova starea de bine, mentală şi fizică, a viitoarei mămici. Întreaga linie, cu o formulă bazată pe extracte de orez şi migdale, este testată dermatologic şi conţine ingrediente naturale special alese pentru a nu afecta corpul şi sănătatea femeii gravide. Nevoile speciale ale glandei mamare pe perioada sarcinii au fost luate în considerare pentru obţinerea Dermogelului Nutriprotectiv pentru Sâni Vita Age Mamma, un produs care nu conţine substanţe care ar putea influenţa negativ echilibrul hormonal.

dermogel-nutriprotectorDermogelul Nutriprotectiv pentru Sâni Vita Age Mamma cumulează efectele benefice ale unor ingrediente active precum orezul, migdalele, acidul hialuronic şi vitamina E, hidratând şi hrănind pielea sânilor afectată de insuficienţa de elastină şi colagen şi menţinându-i fermitatea. De asemenea, circulaţia sanguină va fi dinamizată iar tensiunea din sâni ameliorată. Printr-un masaj delicat, Dermogelul Nutriprotectiv pentru Sâni Vita Age Mamma se absoarbe rapid. Se recomanda folosirea produsului pe perioada sarcinii şi a alăptatului.

VITA AGE MAMMA – igienă şi frumuseţe în ton cu natura!

Logo Vita Age

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole