Muschiul islandez are puternice efecte antibiotice care protejeaza mucoasa pielii de agresiunile factorilor externi daunatori. Astfel, puterea de aparare naturala a organismului poate fi influentata direct de toti factorii de mediu cu care intram zilnic in contact. Daca mucoasa pielii este sanatoasa, ea va putea sa impiedice patrunderea in organism a unor germeni cu potential periculos pentru sanatate.

Muschiul islandez a inceput sa fie introdus si in formulele de ingrijire a pielii, inclusiv in cele destinate ingrijirii femeilor gravide, gratie puterii sale de a restabili mecanismele naturale de aparare ale pielii. Pe parcursul sarcinii, importanta mentinerii unei igiene impecabile este vitala, deoarece o piele murdara poate deveni o adevarata poarta de intrare pentru microbi si infectiile produse de acestia. Daca in mod normal ai grija la igiena proprie, pe parcursul sarcinii trebuie sa sporesti aceasta grija pentru a usura functiile pielii afectate de schimbarile hormonale specifice.

Trebuie sa acorzi o atentie sporita in special organelor genitale, deoarece secretiile vaginale sporesc in cantitate, fara a avea insa o cauza patologica. Aceste secretii vaginale sporite pot irita la un moment dat organele genitale – ceea ce e de evitat pe parcursul sarcinii. Substantele active continute de muschiul islandez au proprietati protectoare si decongestioneaza mucoasa genitala, avand o actiune calmanta asupra ei si restabilindu-i pH-ul care poate fi destabilizat din cauza schimbarilor hormonale continue care au loc in corp.

Gratie tututor acestor efecte benefice asupra mucoasei, muschiul islandez a fost inclus si in formulele de curatare externa a pielii, produse care pot fi totodata folosite si ca dezinfectante locale cu actiune blanda (in cazuri de urgenta) atat pentru inflamatii, cat si pentru rani usoare.

gel-igiena-intimaDin gama Vita Age Mamma ai la dispozitie un Gel pentru igiena intima (conceput pentru a restabili nivelul normal de aciditate a mucoasei vaginale). Acest gel pentru igiena intima este imbogatit cu extracte naturale de migdale, muschi islandez si orez, iar pH-ul sau aduce la limite normale aciditatea mucoaselor si a pielii, ajutand la refacerea barierelor naturale de aparare. Se foloseste precum un gel normal pentru igiena intima, o data sau de doua ori pe zi.
Se recomanda folosirea gelului pentru o curatare blanda a mucoaselor genitale, pentru prevenirea iritatiilor, a inflamatiilor, pruritului si mirosului neplacut din aceasta zona delicata a corpului. Produsul nu contine parabeni, coloranti sintetici, petrolati, alergeni, SLES, SLS, proteine animale, siliconi, alcool si etoxilati (PEG/POE). Produs testat dermatologic si cu nichel.

VITA AGE MAMMA – igiena si frumusete in ton cu natura

Logo Vita Age

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole