Stiati ca bolile cardiovasculare cauzeaza cel mai ridicat numar de decese dintre toate bolile necontagioase? Si mai stiati ca multi dintre factorii de risc ai acestor boli pot fi redusi semnificativ sau chiar eliminati? Stiti ce aveti de facut? Renuntati la fumat, reduceti consumul de cafea si alcool, apucati-va de un sport si consumati alimente sanatoase! Credeti ca nu e usor? Veti reusi cu siguranta daca o luati pas cu pas!

Ca intotdeauna, Calivita este mereu pregatita sa te ajute. Chiar daca compania Calivita nu va poate schimba modul de viata si alimentatia, a conceput o serie de produse naturale care va pot ajuta sa va protejati inima. Pe langa binecunoscutele coenzima Q10 si resveratrol, va prezentam in continuare cateva suplimente alimentare naturale care prin administrare va sprijini functionarea sanatoasa a inimii.

omega 3 concentrate Omega 3 Concentrate – acizii grasi EPA si DHA din valorosul ulei de peste, sub forma de capsule gelatinoase, pot reduce eficient nivelul de trigliceride din sange, asociate cu aparitia aterosclerozei, si pot creste nivelul de colesterol benefic, HDL. Ba, mai mult, produsul nostru imbunatatit contine aceeasi cantitate de acizi grasi esentiali, DHA si EPA, in capsule mai mici!

Noni organic – Noni este considerat un fruct deosebit deoarece, printre altele, consumul sau poate avea un impact pozitiv asupra majoritatii organelor umane. Conform unui studiu efectuat in 2010, Noni a redus eficient nivelurile de trigliceride si de colesterol LDL, fara niciun efect secundar. Un alt studiu a demonstrat ca acest fruct poate fi un supliment eficient in tratamentul hipertensiunii arteriale, ceea ce ofera, de asemenea, protectie cardiovasculara pe termen lung.

Power Mins – Mineralele din acest produs, cum ar fi calciul, magneziul sau potasiul, sunt indispensabile pentru mentinerea functionarii sanatoase a inimii si, in acelasi timp, participa la reglarea tensiunii arteriale si la mentinerea unui echilibru sanatos al apei si sarii in organism. Pe de alta parte, cuprul, manganul si seleniul ofera o protectie antioxidanta celulelor care intra in componenta vaselor de sange.

Aceste suplimente le puteti procura de la distribuitorii Calivita.

Faceti-va regulat controale medicale, fiindca acesta este cel mai potrivit mod de a va monitoriza starea de sanatate. Chiar daca nu suferiti de nicio boala, este foarte important sa luati parte activa la protejarea sanatatii dvs. Nu uitati ca organismul dvs. poate functiona doar daca ii oferiti tot ce are nevoie!

sursa articol: Revista CaliNews

Bibliografie

Studies on antidyslipidemic effects of Morinda citrifolia (Noni) fruit, leaves and root extracts - Mandukhail SU, Aziz N, Gilani AH. Lipids Health Dis. 2010 Aug 20;9:88.What are the health effects of fat? - Ursel Wahrburg, Eur J Nutr (2004) [Suppl 1] 43 : I/6– I/11
Antispasmodic and vasodilator activities of Morinda citrifolia root extract are mediated through blockade of voltage dependent calcium channels - Gilani AH, Mandukhail SU, Iqbal J, Yasinzai M, Aziz N, Khan A, -Rehman NU., BMC Complement Altern Med. 2010 Jan 13;10(1):2.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole