Cel mai bun moment pentru alaptare este atunci cand bebelusul are nevoie indiferent de locul in care esti, toti oamenii ar trebui sa accepte ca alaptatul este ceva perfect normal fara nimic sexual in el. Fotograful si mamica Ivette Ivens a realizat un proiect fotografic prin care doreste sa promoveze alaptarea.

Pentru Ivette Ivens, fotografiile realizate mamelor care alăptează au o si semnificație personală: Ea însăși își alăptează unul din micuți și spune că, de fiecare dată când face acest lucru cu bluza pătată sau cu părul vâlvoi, are senzația că este un fel de supererou iar alăptarea este super puterea ei.

Fotografii incredibile - mamica ce alapteaza 3 copii

Fotografii superbe - Mama alapteaza copilul in zapada

Ivette însă nu este ceea ce am putea numi un fotograf conservator. Ea își scoate modelele afară și le lasă să alăpteze în natură, ca o aducere aminte a faptului că hrănirea naturală a celor mici este un lucru absolut normal. Este relația creată la naștere între mamă și copil.

Fotografie superba - mama alapteaza copilul langa fereastra

Imagine incredibila - O mamica alapteaza bebelusul pe ninsoare

Este interesant că Ivette și-a alăptat primul copil până la vârsta de 3 ani și în prezent încă își mai alăptează copilul de 10 luni. A făcut asta peste tot, la petreceri, la biserică, în supermarchet sau în timp ce se afla la cumpărături în magazine de fițe. Crezul ei este că mamele ar trebui să-și alăpteze copii oriunde vor. Și tot ea este de păree că mamele ar trebui să alăpteze exact atâta cât cred ele de cuviință pentru copii lor.

Anul acesta Ivette Ivens va lansa un album foto intitulat Breastfeeding Goddesses... Zeițele care alăptează.

Fotografie magnifica - O mama transfigurata cand alapteaza

Fotografie incredibila - O mama alapteaza gemenii afara langa gard

Fotografii cu alaptarea in natura

Alapteaza oricand si oriunde - fotografie superba cu o mamica ce alapteaza fiind imbracata in mireasa

Fotografie minunata, alaptarea copilului este dragoste curata

Fotografie de arta cu mama ce alapteaza

Sursa: huffingtonpost.com

Fotografii din proiectul Ivette Ivens

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole