Zeolit este folosit inca de foarte multe sute de ani in medicina traditionala chineza, deasemenea si medicina ruseasca are o istorie in acest sens fiind influntata desigur de cultura asiatica. Poate fi gasit de asemenea in tratatele din medicina multimilenara Ayurveda, practicata de indieni de pe vremea culturii vedice. Acest mineral a fost "redescoperit" de ultimele cercetari din domeniul cancerului dar si al altor boli ale mileniului trei.

Zeolitul este un mineral, un aluminosilicat ce sa format cu milioane de ani in urma, in timpul eruptiilor vulcanice. Acest zeolit, s-a format datorita efectelor produse la contactul dintr lava ultra-fierbinte  si apa marii. Dintre numeroasele tipuri de zeolit cunoscute, doar unul singur este utilizat in scop, si anume cel cunoscut sub numele de clinoptilolit. Numele a fost primit de la mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt, si se traduce "Piatra care Fierbe" (ze-lithos), sau "Piatra Zeilor" (zeo-lithos). Aceasta denumite descrie simbolic formarea acestui mineral prin interactiunea lavei cu apa marii, precum si calitatile sale terapeutice.

Zeolitul este un mineral cu efecte detoxifiante naturale puternice, fara efecte adverse. Zeolitul are o structura minerala in forma de fagure, structura ce ii confera acestuia capacitatea de a absorbi metalele grele precum si materialele radioactive. Zeolitul actioneaza precum o " sita moleculara" prin care sunt eliminate din organism, in mod eficient, diferite toxine, virusi si alti substante nocive. Datorita poluarii intense din ultimele decenii, a dvevenit tot mai clar ca organismul nostru are nevoie in primul rand de o viata sanatoasa, de un aport suplimentar de vitamine si mai ales are nevoie de o activare a detoxifierii naturale.

zeolitDetoxifierea organismlui, se realizeaza in mod natural prin mecanismele interne de care dispune organismul uman. Detoxifierea este necesara pentru prevenirea si tratarea constiptiei, rezolvarea problemelor de tranzit intestinal lent, ajuta functionarea organelor interne, un sprijin in reglarea greutatii corporale, etc.

Digestia dificila, disfunctia colonului, scaderea imunitatii, problemele renale, hepatice, respiratorii, cutanate, hormonale, musculare sau nervoase sunt exemple ale tulburarilor ce pot apare pe fondul acumularii de toxine in organism.

De aceea este necesara periodic o cura de detoxifiere, iar una dintre solutiile folosite pentru detoxifiere, poate fi si o cura de Zeolit, deoarece are capacitatea extraordinara de a extrage toate toxinele din corp.

Zeolitul poate fi utilizat ca adjuvant in diverse afectiuni, inclusiv in cazul bolnavilor de cancer. Studiile realizate pe culturi de celule canceroase au scos in evidenta rolul pe care zeolitul il poate avea in stoparea cancerului. In urma observatiilor sa constatat ca zeolitul se ataseaza de celulele maligne, deaorece au un potential electric diferit de cea a celulelor sanatoase, pe care astfel le distruge, in acelasi timp stimuland actiitatea sistemului imunitar, induce moartea programata a celulelor maligne si blocheaza receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori.

Tratamentul cu Protect Zeolit ajuta la echilibrarea nivelului PH-ului din organism (organismul uman trebuie sa fie usor alcalin): ori de cate ori zeolitul micronizat este ingerat, astfel PH-ul organismului (7,35-7,45) este mai usor de mentinut in parametri normali  (Ph 7,35-7,45).  Zeolitul, datorita structurii sale, atrage si limiteaza protonii in exces care produc aciditate, in acest mod fiind de un real folos in cazul unor afectiuni precum hiperaciditate, candidoza, artrita.

Prin ajutorul dat in mentinerea PH-ului alcalin al corpului, Protect Zeolit duce la cresterea nivelului energetic, a cantitatii de oxigen la nivel celular si la o functionare normala a sistemului imunitar. Dupa ce Protect Zeolit indeparteaza din tesuturi toxinele si metalele grele, acestea sunt prinse in sita zeolitului si apoi eliminate. El indeparteaza metalele dizolvate la nivel celular(cele in forma cationica) si nu afecteaza metalul in stare solida). Va extrage din organism mercurul si alte metale grele ajunse acolo in urma dizolvarii lente a acestora.

Conform FDA, agentia americana pentru controlul hranei si al medicamentelor, administrarea interna a zeolitului este considerata a nu avea riscuri pentru sanatate. Nu este indicata administrarea zeolitului concomitent cu medicamente pe baza de litiu si de alte metale, deoarece acestea vor fi eliminate si medicamentul nu-si mai face efectul terapeutic S-a descoperit ca zeolitul are efecte pozitive si in multe afectiuni, cum ar fi diabetul, infectiile virale sau bacteriene, boli ale intestinului ale stomacului, etc.

Protect Zeolit este o pulbere de clinoptilolit, puritate 100% si non toxic. Metalele grele sunt eliminate din organism la 6-8ore de la ingerare.

Compozitie Protect Zeolit:  zeolit mineralizat in flacoane de cate 250 de capsule,  fiecare capsula de protect zeolit avand 600mg de zeolit.

Doza zilnica recomandata este de cate 2 capsule de protect zeolit, de doua ori pe zi, se administreaza cu apa, suc, sau ceai.

Capsulele de Protect Zeolit se pastreaza intr-un flacon bine inchis, ferit de umiditate si caldura.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole