Un CD cu Colinde de Craciun poate fi cadoul perfect cu ocazia sarbatorilor de iarna pentru cei dragi, pentru colegii de serviciu, pentru partenerii de afaceri si colaboratori, un astfel de cadou le va aminti de tine in clipele lor de bucurie.

Poti solicita actorul Daniel FaT chiar pentru un recital LIVE in cadrul unor evenimente de firma, spectacole mari sau petreceri private.

CD-ul CORINDA CORINDA... contine o colectie de colinde autentice din zona Maramuresului, legate sau nu de Craciun sau alte obiceiuri de peste an, culese de actorul Daniel FaT, interpretate si acompaniate traditional (voce, toba, zurgalai, zongora). 

Pe acest album veti intalni si niste colinde deosebite, numite DE PESTE OGRAZI, care se colindau in batrani si se mai colinda si azi in unele zone, cand se merge de la o casa la alta, peste camp, ograda sau deal, pt ca ceata de colindatori sa ramana in voce si chef, in care se critica cu un haz foarte ironic, in stil popular, gazda neospitaliera, diverse vicii si obiceiuri proaste ale membrilor comunitatii unde se colinda: petitul, fata nemaritata, barbatul betiv, femeia fugita de la barbat etc.

Ascultati si alte colinde de craciun interpretate de Daniel FaT

Colinde Daniel FaT - Izvor-izvorasu

Daniel FaT - Gazda de s-o dusu


Daniel FăT - Scoate gazdoaie


Pentru comenzi CD sau propuneri spectacole ne gasiti la
tel: 0721.114.071 / 0744.872.920 / 0761.816.823
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
www.danielfat.ro

Pret: negociabil

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole