Baby Acorns organizează sâmbătă, 6 aprilie 2013, între orele 11 și 12 un atelier pentru copiii intre 18 si 30 de luni (1 an și jumatate si 2 ani și jumătate) în care cei mici își vor putea dezvolta capacitatea de control al corpului, forța, echilibrul etc. Atelierul este special conceput pentru copiii cu vârsta sub 3 ani și este organizat cu educatori din cadrul grădiniței Baby Acorns, pregătiți pe modelul celor care lucrează în Marea Britanie cu această categorie de vârstă.

Beneficiile acestui atelier pentru copii sunt:

· Dezvoltă coordonarea mână-ochi și orientarea spațială

· Dezvoltă capacitatea de control al corpului, echilibrul, forța, agilitatea și încrederea în sine

· Dezvoltă controlul mușchilor mici ai mâinii, coordonarea ambelor mâini și abilitatea de a manipula obiecte.

Un copil sănătos are nevoie de oportunități pentru a merge de-a bușilea, a alerga, a dansa, a se cățăra și pentru ași ține echilibrul. Atelierul le va oferi ocazia părinților să îi urmarească pe cei mici cum participa la activități alături de ceilalți copiii, dar mai ales, să afle ce dezvoltă activitățile de acest gen și de ce sunt ele importante la această vârstă.

Costul atelierului este de 80 lei pentru 1 copil și un părinte sau 100 lei pentru un copil și doi părinți.

Evenimentul este organizat în Baby Acorns (Strada Chiparosului nr. 36, sector 3, București), un mediu creat pentru copiii de aceste vârste, cu resurse adecvate și personal pregatit conform standardelor britanice, pornind de la o experiență de aproximativ 9 ani în oferirea de servicii de îngrijire și educație pentru copiii cu vârste cuprinse între 1 și 3 ani. În cadrul Baby Acorns activitatea se desfășoară după o schemă educațională folosită în Marea Britanie, numită Early Years Foundationa Stage / Etapa de baza pentru educație timpurie.educatie prin miscare

Acorns British Style Nursery este prima organizație din domeniul educatiei din România certificata Investor in People si premiata cu Every Child Matters Standards Award 2011-2014.
Acorns este membru al British Association for Early Childhood Education, National Literacy Trust (Marea Britanie), National Children's Bureau (Marea Britanie), Early Years - the organization for young children (Irlanda de Nord) si membru afiliat British Romanian Chamber of Commerce. De asemenea, este afiliata la Council of British International Schools, Cross Frontier Education, International British School of Bucharest.

Inscrierile se pot face prin email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefon 0720 003 069.

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole