Baby Acorns organizează sâmbătă, 30 martie 2013, între orele 11 și 12 un atelier pentru copiii intre 18 si 30 de luni (1 an și jumatate si 2 ani și jumătate) în care cei mici își vor putea dezvolta deprinderile motrice și coordonarea mână-ochi. Atelierul este special conceput pentru copiii cu vârsta sub 3 ani și este organizat cu educatori din cadrul grădiniței Baby Acorns, pregătiți pe modelul celor care lucrează în Marea Britanie cu această categorie de vârstă.

Beneficiile acestui atelier pentru copii sunt:

  • Aprofundarea conceptelor legate de mărime, formă, greutate, lungime, înălțime.
  • Obținerea de noțiuni privitoare la textura obiectelor, șiruri de obiecte, comparație, ordine, modele, culori, etc.
  • Dezvoltarea coordinarii și controlului mână-ochi și a musculaturii mici a mâinii.

Atelierul le va oferi ocazia părinților să îi urmarească pe cei mici cum interacționează în acest mediu, cum utilizează materialele cu diferite texturi (orez colorat, făină, fasole, paste, material textil etc) cum participa la activități alături de ceilalți copiii, dar mai ales, să afle ce dezvoltă activitățile de acest gen și de ce sunt ele importante pentru această vârsta a copilului.

Evenimentul este organizat în Baby Acorns (Strada Chiparosului nr. 36, sector 3, București), un mediu creat pentru copiii de aceste vârste, cu resurse adecvate și personal pregatit conform standardelor britanice, pornind de la o experiență de aproximativ 9 ani în oferirea de servicii de îngrijire și educație pentru copiii cu vârste cuprinse între 1 și 3 ani. În cadrul Baby Acorns activitatea se desfășoară după o schemă educațională folosită în Marea Britanie, numită Early Years Foundationa Stage / Etapa de baza pentru educație timpurie.

 

Manipulative Play

Acorns British Style Nursery este prima organizație din domeniul educatiei din România certificata Investors in People si este membru al British Association for Early Childhood Education, National Literacy Trust (Marea Britanie), National Children's Bureau (Marea Britanie), Early Years - the organization for young children (Irlanda de Nord) si membru afiliat British Romanian Chamber of Commerce. De asemenea, este afiliata la Council of British International Schools, Cross Frontier Education, International British School of Bucharest si premiata cu Every Child Matters Standards Award 2011-2014.

Date de contact:
Florina Secară
Community Liaison Manager
Fundația Acorns
Str. Chiparosului nr.34, sector 3, București
0720 003 069
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole