Oare cum se joacă doi copii, o fată şi un băiat, atunci când nu sunt la calculator? Oare ce îşi doreşte un băiat care a fost pedepsit să petreacă ziua în pod? La ce visează o fată considerată <tocilară>? Cum ar putea să comunice doi copii şi să se joace împreună altfel decât la calculator?

Aceasta este tema şi provocarea noastră.

Vom vorbi despre ascunzători, secrete, descoperiri, pornind de la o întâmplare simplă, despre doi copii care învaţă să-şi învingă frica şi să se joace în pod, locul unde totul e mai uşor... Vom spune poveşti noi sau reinventate, având ca temă timpul liber, cum şi-l pot petrece băieţii împreună cu fetele, invăţând altfel, distrându-se, şi abordând subiectele lor preferate. Spectatorii vor interacţiona cu povestea şi personajele, comentând şi propunând teme proprii.

În partea a doua a atelierului vom da frâu liber imaginaţiei şi vom face jocuri de rol, improvizaţii teatrale, folosind podul real ca decor şi provocare, pentru a crea alte situaţii, în mod creativ.

teatru interactiv pentru copii

"Dan: Nu am cu cine să mă joc. Hm, ce loc de pedeapsă, în pod. "Îţi dau drumul când te-ai răcorit." Ce crede, că o să mă sperii? Îmi vine să plâng, dar n-o să plâng. Şi ce dacă-i întuneric? Nici nu mi-e frică. Dar nu se aude niciun zgomot. Hm, ia mai bine să citesc. Ei poftim, s-a ars becul. Ce aiurea! Nici nu mi-e fricăăăă!aaa, ce se aude...?

Andreea : Cum de stai în întuneric?.

Dan : S-a ars becul. Ce cauţi aici? Cine te-a trimis?

Andreea : Ce-ţi pasă ? Important este că am venit să stau cu tine. Sau îţi place să stai singur în pod?"

 

Rezervări la adresele: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. 0724 554 199

POVEŞTI DIN POD, atelier de lectură şi teatru participativ, în mansarda Şcolii Step by Step, str Cezar Bolliac nr. 42 (lângă strada Delea Nouă/Piaţa Alba Iulia).

Biletul : 35 lei/ copil şi ]nsoţitor. Număr maxim de participanţi : 15 familii.

Participarea se face numai cu rezervare.

Durata : 1 oră

Duminică 31 martie, ora 11.

Pentru copii de 6-10 ani.

Susţinut de Andreea Bolovan şi Daniela Mişcov.

Atelier realizat în parteneriat cu Şcoala Step by Step şi Grădiniţa Bambi.

Vom spune <Ascunzătoarea din pod>, scenariu după poveşti de Cornelia Funke.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4