Baby Stem este partenerul exclusiv pentru România al băncii de celule stem numărul 1 (în ceea ce privește recoltările lunare și eliberările totale) din Germania, Seracell AG (www.seracell.de) – al cărei sediu central se află în Berlin. Pe lângă țara noastră, Seracell este prezentă în Spania, Italia, Serbia și Egipt.

În strânsă legatură cu Facultatea de Medicină a Universității Rostock, una dintre cele mai vechi universități din nordul Europei, Seracell are în portofoliu peste 1000 de tratamente cu celule stem: în fiecare an peste 100 de pacienți apelează la serviciile acesteia pentru terapii clinice cu celule stem prelucrate în laboratoarele Seracell.

Datorită facilităților și tehnologiei avansate, precum și a procedurilor de lucru folosite, Seracell este una dintre puținele banci de celule stem ce au obținut acreditarea europeană GMP (Good Manufacturing Practice), cea mai importantă certificare în domeniul prelucrării și stocării probelor biologice.

Baby Stem aduce în România experiența și calitatea germană a serviciilor de stocare și mai ales de prelucrare a probelor biologice în vederea tratamentelor ulterioare cu celule stem.

Standardele cele mai inalte în serviciile medicale oferite în Germania și Uniunea Europeană, sunt acum disponibile la prețuri accesibile, adaptate la piața din România.

Cine este Seracell?  

Grupul de firme Seracell are sediul în Rostock şi este din 2002 o firma inovativă de servicii în domeniul tehnologiei ţesuturilor şi a Celulelor Stem. În noiembrie 2008, Seracell a lansat o nouă ofertă, de depozitare a Celulelor Stem din sângele cordonului ombilical

Dupa 6 ani în care a activitatea a presupus stocarea şi prelucrarea în vederea terapiei clinicie cu celule stem prelevate din sângele periferic şi maduva osoasa, în noiembrie 2008 Seracell a lansat cu o nouă ofertă de depozitare a Celulelor Stem: cea din sângele cordonului ombilical.    

Ca şi bancă certificată de sânge din cordonul ombilical, ea îşi desfăşoară activitatea pe baza celor mai ridicate standarde de calitate (Standarde EU-GMP). Seracell are la dispoziţie laboratoare sterile şi un depozit „crio” cu temperaturi foarte joase pentru stocarea pe o perioadă îndelungată a preparatelor congelate şi a sângelui din cordonul ombilical congelat. Crio-depozitul Seracell are o capacitate care să permită depozitarea unui număr de până la 240.000 preparate. Seracell va deveni la acel moment cea mai mare întreprindere de acest fel din Europa.

O experienţă şi o competenţă de peste 10 ani

Baby stem - banca celule-stemPreşedintele Consiliului de conducere al firmei Seracell AG, Prof. Dr. Mathias Freund, este şeful secţiei de hematologie şi oncologie al Clinicii universitare Rostock. Sub îndrumarea sa se realizează din 1995 anual circa 80 de transplanturi de Celule Stem în scopul tratării leucemiei sau a altor afecţiuni maligne. În colaborare cu Prof. Dr. Hans-Dieter Kleine – care este în prezent director al Seracell AG – a fost elaborat primul studiu pe plan mondial asupra terapiei regenerative a infarctului cardiac prin injectarea de Celule Stem în muşchiul cardiac.               

În anul 2002, prof. Freund şi dr. Kleine au fondat împreună firma Seracell Stammzelltechnologie GmbH [Seracell Tehnologia Celulelor Stem], care se ocupă în cadrul grupului de firme de toate analizele medicale, prepararea, precum şi stocarea pe o perioadă îndelungată a sângelui din cordonul ombilical.

Seracell dispune de patru laboratoare sterile ultra moderne certificate GMP (Good Manufacturing Practice- asigură calitatea în procesul de producție), precum şi de alte două spaţii sterile suplimentare. Acestea sunt aerisite cu ajutorul a trei instalaţii separate de aer steril, filtrat, de mare capacitate şi sunt izolate unele de altele prin camere tampon speciale.

Cum se recoltează Celulele Stem prin intermediul Baby Stem?                            

Comanda serviciilor Baby Stem se face online, urmând ca viitoarea mamă să primească instrucțiunile necesare pentru accesarea informaţiilor din domeniul serviciilor online. Procesul de înscriere este ușor si nu prezintă un stres în plus pentru viitoarea mamă: introducerea datelor referitoare la starea sănătății și confirmarea.         

Baby Stem preia sângele din cordonul ombilical ambalat în siguranţă pentru transport, prin intermediul serviciului de curierat medical. Acesta este dus prin transport de urgență la laboratoarele Seracell din Rostock.               

Apoi, după analize complexe, în conformitate cu normele legale privind probele biologice şi produsele farmaceutice, medicii Seracell depozitează sângele din cordonul ombilical. Ultima etapă este primirea de către mamă a certificatului personal, care confirmă depozitarea.

Care este modalitatea de plată?

În funcție de nevoile viitoarei mame, Baby Stem vine în întâmpinarea acestora prin două modalități de plată:

  1. Varianta I – 1550 Euro

  2. Varianta II - 399 euro + 129 euro/lună timp de 12 luni

Până la 30 octombrie 2012, Baby Stem oferă reduceri semnificative pentru cele două variante de plată:

Varianta I promo – 1250 euro (reducere totală 300 euro)

Varianta II promo - 399 euro (avans)+99 euro/lună timp de 12 luni (reducere totală 360 euro)

Toate prețurile includ TVA.

Plata se face abia după încheierea cu succes a procesului de depozitare la Seracell.

Baby Stem oferă cadou tuturor viitoarelor mame cate o centură pentru gravide și o oră de terapie psihologică prenatală. Pentru mai multe detalii despre cum puteți intra în posesia cadourilor, intrați pe www.babystem.ro sau sunați la 0311 024 047                

Pentru mai multe informații, vizitați adresa de web www.babystem.ro.

Sângele din cordonul ombilical este valoros! Permiteți-i copilului dumneavoastră să îl păstreze!

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4