Şcoala s-a terminat, deci să curgă planurile de vacanţă!!! Dacă vrei să trăieşti o experienţă wow vara asta, hai în tabăra pentru fete BootCamp şi învaţă să-l pui pe "pot" în potenţialul tău!

BootCamp este o super-tabără de vară organizată de Şcoala de Valori, cu un program care îmbină workshop-urile de dezvoltare personală cu jocuri în aer liber şi multă distracţie. Am pregătit pentru tine ateliere speciale, în cadrul cărora te vei cunoaşte mai bine şi vei căpăta încredere în forţele proprii. "Vorbeşte în public fără emoţii!", "Personal Branding", "Dans şi energie", "Regatul Pendo", "You and your body", "Stay fit!" sunt doar câteva dintre ele. Serile le vom petrece stând la poveşti, într-o atmosferă destinsă.

Indiferent că eşti rebelă, timidă, încăpăţânată, energică sau boemă, la BootCamp te vei simţi în largul tău. Vei învăţa să te iubeşti şi să ai grijă de tine, acordând atenţie minţii, trupului şi sufletului. Îndrumată de fetele din echipa de traineri, îţi vei cunoaşte punctele forte, te vei simţi mai bine în pielea ta şi vei descoperi în interiorul tău calităţi şi resurse pe care poate nu credeai că le ai. BootCamp te ajută să simţi şi să trăieşti (în) ritmul propriu!

Tabăra se adresează tinerelor cu vârsta între 17 şi 21 de ani şi va avea loc în perioada 3-8 august, la o pensiune faină din localitatea Bran, într-o zonă de munte cu aer curat şi multă verdeaţă.

Numărul de locuri disponibile în BootCamp este limitat, aşa că nu pierde timpul şi înscrie-te acum! Pentru mai multe detalii, vezi aici: www.scoaladevalori.ro/proiecte/bootcamp-pentru-fete

Dacă simţi că BootCamp este ceea ce ai nevoie pentru a-ţi descoperi potenţialul, dar costul ei este prea mare pentru bugetul tău, nu te descuraja! 5 locuri sunt gratuite, fiind oferite de sponsorul nostru, UniCredit Leasing. Intră pe pagina proiectului pentru a vedea condiţiile.

Cucereşte lumea în stilul tău! Ia-ţi prietenele şi hai la BootCamp să petrecem împreună o super-vară!

Tabara BootCamp

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole