București, 08 aprilie: Făt Frumos pleacă în lume, dornic de cunoaştere. Îl întâlneşte pe Împăratul cu care cândva se luptase tatăl lui, devin fraţi de cruce şi o descoperă pe prea frumoasa Ileana. Povestea continuă la Grand Cinema Digiplex, care îi poftește pe copii în minunata lume a teatrului și a poveștilor cu tâlc. Punerea în scenă a piesei va avea loc sâmbătă, 13 aprilie, începând cu ora 11.00.

Actorii din Făt Frumos din Lacrimă îi vor purta pe copii în fascinanta lume a basmelor, arătându-le că iubirea și prietenia adevărată înving orice obstacol. Grand Cinema Digiplex le dă micuților ocazia să învețe diferența dintre bine și rău într-un mod interactiv, prin teatru.

Dramatizarea după basmul Făt Frumos din Lacrimă al lui Mihai Eminescu a fost realizată sub îndrumarea regizorului Izabela Oancea care joacă și rolul Mumei Pădurii și a Fetei genarului, iar restul personajelor sunt interpretate de Lucian Tatu, Luminița Volga, Mihail Anton și Mihai Păun. Cu ajutorul costumelor și a muzicii, actorii le vor prezenta copiilor aventurile lui Făt Frumos, ale Ileanei și a Împăratului, dar și pățaniile haioase ale personajelor fantastice care luptă de partea răului.

Așadar sâmbătă, 13 aprilie, copiii și părinții lor sunt așteptați să își petreacă o oră de basm în lumea minunată a lui Făt Frumos din Lacrimă, la cinematograful Grand Cinema Dgiplex din Băneasa Shopping City.

Fat Frumos din lacrima

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4