Mai este foarte putin pana cand vom da  startul petrecerii de final al Campionatului Stafeta  Muntilor 2012, festivitate organizata in perioada 16 - 18 noiembrie,  la Hotel Traian din statiunea Calimanesti – Caciulata, Judetul Valcea, de catre Asociatia Drumetii Montane, unde este binevenita orice persoana interesata de Eco Turism.

Va asteptam pentru a-i aplauda, felicita si premia pe cei mai meritosi dintre noi, dar si pentru a ne intrece in probe ce vor evidentia creativitatea si voia buna. Castigatorii Editiei I vor fi premiati cu premii consistente oferite de: Belkin International, Inc. , SIS Travel (www.sis-travel.com ), Infopensiuni.ro, Love Plus, Lec-Academy.ro, Doppel Herz (www.queisser.ro), Tupperware.ro, Bookblog.ro, R-therapy.ro, Valea-Mare.ro, Libris.ro, Edituracununidestele.ro, Anthonyfrost.ro, Ch-Center.ro, Craimont.ro, Sfing.ro.

Programul acestei festivitati este urmatorul:

  • Vineri  16 noiembrie, asteptarea participantilor;
  • Sambata 17 noiembrie:  sedinta organizatorica, concursuri de table, dartz, orientare turistica si alte concursuri surpriza; videoproiectii unde fiecare isi poate prezenta o videoproiectie de maxim 5minute;  premierea castigatorilor Stafeta Muntilor 2012; bal mascat in costum de carnaval (pentru detalii si pentru a vizualiza programul actualizat , va rugam sa accesati stie-ul asociatiei )

vacanta copii

Stafeta Muntilor este competitia de turism sportiv, organizata la nivel national sau international, ce are drept scop crearea cadrului organizatoric si competitional in vederea dezvoltarii unor relatii durabile, in baza principiilor eco-turistice-sportive si mediu protective, intre ONG-urile de tineret, turism, sport si ecologie sau  grupuri de persoane.

Stafeta Muntilor este o competitie specializata, al carei clasament general este alcatuit exclusiv din probe ce pot fi cuantificate obiectiv si in cadrul careia concurentii au posibilitatea sa participe la categoria corespunzatoare varstei si nivelului de pregatire.

Pentru informatii suplimentare si detalii despre participarea in cadrul acestui eveniment, puteti accesa site-ul www.drumetiimontane.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0762325903 .

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole