Pentru aproape orice meserie s-a inventat o formă de şcolarizare. Unde învăţăm însă să fim părinţi? Unde învăţăm câtă responsabilitate implică acest rol? Acasă? În familie? În societate? La televizor? Unde mai exact? Cât din ce credem că înseamnă un părinte bun e cu adevărat de folos? 

Acum si in GALATI, am invitat-o si ne-a facut onoarea si bucuria de a fi alaturi de noi, cei care isi pun aceste intrebari, singurul trainer roman certificat de EDUCATIE NON-VIOLENTA, MONICA REU.

... CURS in Galati PENTRU PĂRINTI, EDUCATORI, PROFESORI, BUNICI, BONE 

Monica Reu

Monica Reu este fondatorul si presedintele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta. Este formator certificat CNFPA si organizeaza si conduce workshop-uri de Comunicare Non-Violenta, impartasind metoda in cursuri deschise, grupuri de practica, tabere de familie, scoli si institutii. A demarat CURSUL “EDUCATIE EMPATICA” din dorinta de a a impartasi parintilor si educatorilor modul in care Comunicarea Non-Violenta poate ajuta la crearea si consolidarea unei relatii bazate pe incredere, respect si empatie intre adulti si copii.

EDUCATIA EMPATICA, NON-VIOLENTA este un mod de interacţiune care ne ajută să creăm relaţii bazate pe compasiune şi respect reciproc, şi să rezolvăm conflictele în mod paşnic, în beneficiul tuturor.

Pe parcursul acestui curs, vom explora moduri în care le putem da celor mici o educaţie bazată pe valori şi vom descoperi cum se poate susţine un mediu de siguranţă şi creativitate printr-o atitudine empatică – un mediu în care copiii învaţă şi contribuie de drag, şi unde nu există pedepse sau recompense.
Monica Reu: “În relaţia părinte-copil empatia înseamnă că, indiferent ce îţi spune copilul, tu să «auzi» de la el sentimente şi nevoi”.

Locatie curs: GALATI.

 

Deoarece este un curs interactiv, numărul de participanţi este limitat la 20 persoane. Citeste pe nonviolenta.org

Mai multe despre Monica Reu si testimoniale despre cursul de EDUCATIE NONVIOLENTA cititi pe elenaloghin.ro si  academiaheidi.ro

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4