Avem o veste buna pentru fanii ZorileStore.ro, toate produsele de pe ZorileStore.ro vor avea o reducere de pana la 60% de Black Friday! Si asta nu este tot, la ei vinerea neagra va dura 3 zile, asa ca vei putea cumpara la pret redus vineri de la ora 0:00, sambata toata ziua, si pana duminica la ora 24. Dar nu astepta pana Duminica, pentru ca stocurile sunt limitate si promotiile bune se termina repede

ZorileStore.ro, este un magazin online destul de tanar, dar promitator, unde poti gasi articole de îmbrăcaminte, încaltaminte și accesorii. ZorileStore.ro a castigat in toamna aceasta la Gala Premiilor e-Commerce 2012, premiul pentru "Cel mai bun start-up pentru un magazin online", si cum un magazin premiant trebuie sa dovedeasca ca premiul a fost meritat, incepand de anul acesta va avea o campanie de Black Friday. În cadrul acestei campanii, se vor aplica reduceri de pana la 60% la toate articolele de pe site. Vor exista reduceri si la colectia noua de toamna-iarna 2012, cea mai mica reducere va fi de minim 20%.

Black FridayPrintre articolele de pe site-ul ZorileStore.ro vom regasi multe branduri foarte cunoscute, asa ca avem si o garantie privind calitate si originalitatea produselor comandate. Pe ZorileStore.ro vom gasi renumitele branduri: Puma, Lotto, Fila, Lacoste, Le Coq Sportif, Prince, Police si multe altele pe care te asteptam sa le descoperi.

Managerul marketing ZorileStore Adelina Oprea, ne spune: “În acest an am hotarât  să participăm  si noi la Black Friday. Ne-am pregatit temeinic în acest sens, Adriana si Ștefan Liute de la Storience s-au ocupat de conceptul și vizualul campaniei iar pentru că estimam o creștere a traficul cu minim 100% baieții de la ContentSpeed au pregatit site-ul astfel încât clienții să nu intampine nici o problema la navigare . Ca si noutate, am decis ca Black Friday să nu se mențina doar pentru ziua de vineri, ci va fi un eveniment care se va intinde pe parcursul întregului weekend. Astfel, Black Friday va fi lansat pe 23.11.2012 ora 0:00 si se va inchide oficial pe data de 25.11.2012 orele 23.59, in toată această perioada  echipa de la relații cu clienții va lucra din zori in zori.

În cadrul acestui eveniment, pe magazinul nostru online va avea loc si o premieră. Serviciul implementat de noi, primul de acest gen din România, cel cu vizualizare la 360 grade, va suferi o imbuntațire majoră. Astfel, articolele promovate  în campanie vor avea o noua prezentare întrucât vom avea modele ce vor înlocui manechinul din carbon.  În acest fel, clienții vor putea  face o idee mult mai buna vis`a`vis de felul in care arată articolul.”

Brandul ZorileStore.ro se diferenţiază de restul magazinelor de profil prin noutatea şi complexitatea colecţiilor de branduri comercializate, prin rapiditatea livrării şi prin inovaţie, de exemplu pe site poti vizualiza produsele din toate unghiurile, astfel incat poti surprinde toate detaliile.

Toate acestea susţin promisiunea brandului: „Poţi fi tu, fără să aştepţi prea mult”.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole