Editura Mac-Mac a organizat primul eveniment de lansare a colecţiei de CD-uri cu Poveşti Nemuritoare, ambalate într-un digipak produs din carton reciclat, în data de 2 iunie 2012. Evenimentul a avut loc la Baneasa Shopping City, în Grand Cinema Digiplex – Epika Lounge.

Aşa cum era de aşteptat, Editura Mac-Mac a lansat colecţia de CD-uri cu poveşti, iar gazda evenimentului - Ana Maria Sterian, iniţiatorul acestui proiect - a prezentat un scurt curs interactiv de Ecologie, pe înţelesul celor mici. Lansarea a fost însoţită de momente surpriză pentru toţi copiii - „lecţia de percuţie” coordonată de Florin Romaşcu (membru al trupei Sistem) şi de Alex Romaşcu şi picturile pe faţă, care i-au încântat pe micii ecologisti.   

După ce au făcut cunoştinţă cu SuperMac - Super Eroul Mac-Mac care salvează copăceii -  şi după ce s-au amuzat bătând la tobe sau manevrând diferite instrumente de percuţie specifice culturii muzicale africane ca djembele, shakere, clave şi cabasa (toate instrumentele fiind produse din materiale bio-ecologice), toţi copiii au primit cadouri din partea prietenilor care susţin proiectul Editurii Mac-Mac 100% Verde. Prietenii nostri sunt: Aquafresh Kids, Kandia, Santal, Faber Castel şi Evian.

Începând din luna iunie, CD-urile cu poveşti de la Editura Mac-Mac pot fi achiziţionate din Diverta, Miniblu şi reţeaua de benzinării OMV/ Petrom sau de pe www.edituramacmac.ro.

Editura Mac - Mac este prima editură din România care are în portofoliu cărţi de colorat printate pe HÂRTIE RECICLATĂ. Mac - Mac vine cu un produs nou pentru cei mici: carte de colorat cu audio-book. Am selectat cele mai frumoase poveşti nemuritoare, le-am înregistrat pe suport audio şi le-am incorporat într-o carte de colorat care urmăreşte firul epic al poveştii.  CD-ul conţine o "Poveste Nemuritoare" însoţită de o carte de colorat aferentă poveştii, având 22 de ilustraţii extrem de atractive, concepute de o echipă tânără, care abordează un stil nou, care cu siguranţă este pe placul celor cărora le place să coloreze.

Portofoliul Editurii Mac-Mac numără în prezent patru poveşti: Oglinda Fermecată, Făt Frumos cel Adormit, Penelul Fermecat şi Tichia Fermecată. Cărticelele Mac-Mac pot fi achiziţionate din peste 400 puncte de vânzare: librării, hypermarket-uri (Carrefour şi Billa), benzinării (Petrom, OMV, LukOil), magazine specializate (Miniblu, Diverta, R-Kiosk) etc.

cd-uri cu povesti mac macMisiunea Mac - Mac este:

•  Să-i distrăm pe cei mici cu poveştile care au încălzit şi copilăria noastră,

•  Să aducem în lumea copiilor un produs nou, bine închegat şi pe placul lor,

•  Să-i învăţăm pe cei mici să fie responsabili cu natura şi cu mediul înconjurător,

•  Să venim în sprijinul părinţilor cu un audio-book care este produs cu multă dragoste şi o voce caldă, cu siguranţă pe placul atât a celor mici cât şi a celor mari.

Noi, cei de la Editura Mac-Mac, am făcut un pact cu natura: NOI NU TĂIEM COPACII. NOI RECICLĂM! Da, toate cărţile noastre de colorat sunt printate pe hârtie reciclată, care, spre surprinderea tuturor, arată impecabil, astfel încât nici nu poţi face diferenţa între hârtia obişnuită şi cea reciclată.

Mac - Mac face totul din dragoste pentru cei mici şi cu respect faţă de natură!

Pentru mai multe detalii despre noi, puteţi vizita: www.edituramacmac.ro
Vă aşteptăm pe Facebook (Editura Mac-Mac) unde vă ţinem la curent cu tot ceea ce facem.

Pentru informaţii suplimentare:
Ana Maria Sterian
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Mobil:0722 985 958

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4