„Musica Mundi”, cel mai amplu concurs din Romania destinat muzicienilor amatori, va avea loc in noiembrie 2013

Concursul „Musica Mundi” este organizat de catre Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, care sustine in limba romana sau in limba engleza, lectii  de muzica individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel si canto, atat pentru copii, cat si pentru adulti, la cele 3 sedii ale sale.

            Scoala de Muzica Boem Club a demonstrat in cei 4 ani de existenta, prin calitatea orelor de muzica efectuate, prin premiile castigate de catre cursanti la concursuri, prin numarul mare de cursanti care i-au trecut pragul, faptul ca isi merita pe deplin pozitia de lider in ceea ce priveste lectiile de muzica destinate celor care fac muzica de hobby, si nu numai.

            Ca o urmare fireasca a dezvoltarii scolii, Boem Club organizeaza in acest an, la in perioada 20-27 noiembrie, prima editie a unui concurs destinat muzicienilor amatori. „Musica Mundi” are ca principal scop popularizarea in randul copiilor, tinerilor si adultilor a cantatului la un instrument, sau cu vocea si reuneste 6 concursuri: 4 concursuri pentru cei cu varsta sub 18 ani, la: canto, chitara, pian si vioara, organizate pe categorii de varste si 2 concursuri pentru adulti, instrumental (chitara, pian, vioara, violoncel) si canto.

            "Prin organizarea acestei succesiuni de concursuri intitulate „Musica Mundi”, dorim sa oferim tuturor celor care studiaza muzica in sistem privat, ca hobby, un cadru in care sa interactioneze cu alte persoane, copii sau adulti, care fac acelasi lucru. Astfel, Scoala de Muzica Boem Club a initiat organizarea de concursuri, festivaluri, concerte, workshop-uri, in care muzicienii amatori sa poata sa se cunoasca, sa se asculte reciproc si sa isi dezvolte acest hobby in mod creativ, alaturi de alte persoane care impartasesc placerea de a invata sa cante din voce sau la un instrument. Am initiat acest concurs, deoarece dorim sa venim in intampinarea tuturor celor care invata sa cante la un instrument sau din voce si nu au unde sa arate acest lucru. Ii asteptam cu drag asadar pe toti cei care impartasesc placerea de a canta, ca hobby, sa vina si sa interactioneze cu ceilalti interpreti, fie la concursuri, fie la festivalurile pe care le vom organiza, la lectiile deschise sau workshopuri", Claudia ATANASOAE, Director de Dezvoltare, Scoala de Muzica Boem Club.concurs Musica Mundi

            Premiile concursului vor consta in partituri, instrumente muzicale, vouchere cadou si burse de studiu la Scoala de Muzica Boem Club, incepand cu ianuarie 2014.

            La „Musica Mundi” se pot inscrie copiii incepand cu varsta de 4 ani, dar si adultii care canta din voce sau la un instrument.

            Toti cei care doresc sa se inscrie la Concursul "Musica Mundi", organizat de Scoala de Muzica Boem Club in perioada 20-27 Noiembrie 2013, pot suna la numarul de telefon 0768.300.396, de luni pana vineri, pana la ora 17:00, sau pot trimite un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti, posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau din voce.

In prezent, Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, avand  trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia - B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 25 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:

Denisa PETREAN- PR Specialist

Telefon: 0768 300 396

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole