Saptamana 7 -11 Aprilie va fi una speciala pentru copiii de la Gradinita Bambi si Scoala Step by Step care isi vor completa cunostintele dobandite cu experiente de neuitat, in cadrul progamului “Scoala Altfel”. Timp de 5 zile, copiii vor intalni specialisti din diverse domenii de activitate, obiectivul programului fiind acela de a le oferi repere pentru dezvoltarea lor.

Luni, 7 aprilie si marti, 8 aprilie, incepand cu ora 9:30, copiii de la Scoala Step by Step, fani ai formatiei Voltaj, vor avea ocazia unica sa cante si sa intregistreze un cantec in studioul lui Oliver Sterian - tobosarul trupei Voltaj - The CandyShop (Str. Agricultori nr. 93, sector 2, Bucuresti). La intalnirea cu copiii va veni si Calin Goia, vocalistul trupei. Copiii vor lua interviuri membrilor formatiei incercand sa afle cat mai multe lucruri despre cariera de muzician.

Dragostea copiilor pentru muzica o cultivam atat prin intalnirea cu membrii trupei Voltaj, cat si prin vizita grupelor mijlocii din Gradinita Bambi la Boem Club - unde se familiarizeaza si experimenteaza diferite instrumente muzicale sub indrumarea profesionistilor.

Constienti de importanta sportului pentru sanatate, in „Saptamana Altfel”, copiii prescolari vor participa la evenimente sportive si la activitati care speram ca vor deveni o obisnuinta in viata lor: meciuri de baschet in sali de sport sau antrenamente de aerobic in centre de fitness.

Si pentru ca ne preocupa toate artele, profitam de programul “Usi Deschise” al UNATC! Diferite grupe si clase de copii urmeaza sa viziteze studiourile de regie, de papusi - marionete, de scenografie, intrand in tainele artei teatrale si cinematografice. Pentru cei mai mici dintre copiii Gradinitei Bambi intalnirea cu spectacolul va fi chiar la ei acasa! Actorii Teatrului Ion Creanga vor veni cu decorurile si vor juca spectacolul /Seminte-Semi/.

Scoala altfel la scoala Step by Step

Importanta lecturii o promovam atat prin vizitarea Editurii Mac Mac - prima editura 100% verde, dar si prin intalnirea cu specialisti in educatie media de la Active Watch.

Lumea jurnalismului isi deschide potile pentru prescolarii mari, dar mai ales pentru scolari in aceasta saptamana! Copiii vor vizita DigiTV, Digi24, Digi Sport si studiourile Europa FM, vor lua interviuri si vor experimenta mici inregistrari.
Deschiderea diverselor domenii de activitate catre copii reprezinta un aspect deosebit de important pentru dezvoltarea acestora. Tocmai de aceea le multumim tuturor celor care accepta sa primesca in vizita copiii gradinitei si ai scolii, explicandu-le povestea din spatele fiecari profesii.
Mai multe informatii pe www.gradinitabambi.ro si www.scoalastepbystep.ro
Persoana de contact: Cristiana Boca, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; tel: 0744203828

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole