Calatoriile si vacantele ne binedispun, ne energizeaza si ne fac viata mai frumoasa. Doar ca atunci cand apar copiii in viata noastra, prioritatile ni se schimba, iar vacantele tind sa ocupe tot mai putin loc in preocuparile noastre. Si asta pentu ca, de cele mai multe ori ne simtim constransi sa facem alte investitii, cele care ne bucura sau care ne ajuta sa iesim din rutina vietii de zi cu zi nemaifiind in “wish list-ul” nostru.

Numai ca deconectarea, contactul cu un peisaj nou sau cu activitati pe care nu le facem in fiecare zi ne ajuta sa fim mai optimisti, mai relaxati si ne da un nou avant in parcurgerea vietii de zi cu zi. Asadar, adunati-va cu mic cu mare, alegeti destinatia, pregatiti bagajele si porniti in noi aventuri!

vacanta Banca Romaneasca

De indeplinirea dorintelor si de rasfat are grija Banca Romaneasca cu ajutorul Cardului Destept de Cumparaturi. Cu un comision de 0% la achitarea cumparaturilor atat in tara, in strainatate sau online, si varianta de plata in rate automate a cumparaturilor de peste 200 de lei programul, plus prograul de Reduceri destepte, cardul este accesoriul perfect pentru o vacanta in familie, oriunde v-ati dori sa o petreceti.

Dupa cum ii spune si numele, cardul de credit este unul destept si asta nu doar pentru ca are limita de creditare de pana la 20.000 de lei (adica pana la 3 venituri lunare nete) pentru varianta Standard sau de pana la 75.000 de lei (pana la 5 venituri lunare nete) pentru varianta Mastercard Gold. Este un Card Destept de Cumparaturi pentru ca te bucuri de o multime de beneficii care sa iti faca viata mai usoara atat in vacanta, cat si atunci cand te intorci.

Sa-ti mai spun si ca ai cea mai generoasa perioada de gratie, de pana la 61 de zile fara dobanda? Astfel poti cumpara linistit in vacanta si sa fii la fel de lipsit de griji si cand te intorci acasa. Si pentru ca ne place sa te vedem fericit, te rasplatim pentru cumparaturile facute cu cate 1 punct bonus la fiecare 2 lei cheltuiti. Strange punctele bonus, intra in catalogul MasterCard si alege-ti recompensa dorita.

Haide, nu mai sta pe ganduri! Pregateste bagajele, ia-ti familia si petreceti vacanta visurilor voastre! Advertisement

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4