Evenimentul “TERORISMUL RELAȚIONAL”( relația copil-adult) este dedicat părinților care vor să-și îmbunătățească în mod eficient comunicarea cu copiii lor. Seminarul este foarte util pentru orice lucrează cu copii (profesori, psihologi, asitenți sociali etc).

Cu ce se aleg participantii:

Isi vor identifica punctual, clar propriile dificultati in comunicare

Misca-te odata, ca ma aduci la disperare!…Il iubesc, de ce nu reusesc sa-l si respect pe pustiul meu de 6 ani?

Isi vor gasi propriile maniere de schimbare a calitatii mesajului

Esti tare lenes! Ce crezi ca sunt sluga ta? In fiecare seara sa-ti fac ordine in camera! Da-o incolo de treaba…spui in fiecare seara strangand totul de pe covor si asezand in dulap….” Acest mesaj il poti schimba dupa conferinta in „Astept sa ai jucariile ordonate, inainte de culcare. Atunci am sa vin cu placere sa-ti citesc povestea de seara.

Vor reusi sa identifice mai usor nerelationalul din propunerile copiilor:

Nu-mi iei PSP, nu mai fac nici eu lectiile.” „Ooo! Ma simt o mama folosita pe post de portofel.

Vor gasi solutii creative in comunicarea cu copiii lor

terorismul relationalDialog cu un pusti de clasa I „Dupa lectii, imi citesti tu bancurile pe care le-ai gasit pe net, sau vedem filmul Veronica, pe care sa il poti povesti maine varului tau in vizita de la el? ” Ce credeti ca a reusit cu acest mesaj simplu taticul?

Workshopul are loc vineri, 15 februarie, de la ora 18.00 la 20.30 la Hotel IBIS

Investiție: 35 lei de persoană

Inscrieri și informații la 0766400181.

Trainerul Cristina Elena Neguț a început activitatea în Constanța acum doi ani prin susținerea de workshopuri, seminarii și ateliere pe dezvoltarea personală a adulților. Cu o experiență de peste 11 ani în comunicare și relaționare, Cristina Elena Neguț are ca aliat metoda E.S.P.E.R.E., fondata de psiho-sociologul francez Jacques Salome, în toate demersurile sale cu parinti, profesori, elevi, studenti, invatatori, educatori, asistenti sociali etc. Cristina Neguț revine la Constanta cu lucruri noi și interesante care produc schimbare pozitivă în comportamentele adulților oferindu-le experiențe profunde de învățare. Evenimentele Cristinei Neguț se disting prin vizualizare, aplicabilitate în orice tip de relație interumană, iluminare profundă a aspectelor de viață, încărcarea cu energie pozitivă și creșterea motivației personale.

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4