Atelier de teatru interactiv pentru copii: Artelier D, Gradinita Bambi si Scoala Step by Step lanseaza o serie de ateliere, inspirate de dialogul artelor.


Astfel, in 24 martie, la ora 11, se va desfasura atelierul "Ierbarul fermecat", pentru copiii cu varste intre 3-5 ani. Cei mici vor participa la un "Concert in lunca", cu pasari, gaze si plante si vor afla povestea unei flori, pe care vor invata sa o deseneze. In 31 martie, la ora 12, spunem "Povesti in pod" pentru copiii de 6-10 ani,in cadrul atelierului de teatru interactiv. Atelierele sunt realizate si sustinute de Daniela Micov . 

teatru interactivAcestea se vor desfasura in mansarda Scolii Step by Step, din strada Cezar Boliac nr. 42 (zona Pta Alba Iulia). 

Biletul : 35 lei/ copil si insotitor. Participarea se face numai cu rezervare la adresele:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. 0724 554 199 sauAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. tel: 0744360004. Durata: 1 ora. 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole