Singurul târg de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, are de anul acesta şi ediţie de varã: pe 8 şi 9 iunie la Muzeul „Antipa”. Târgul este deschis între orele 10.00 şi 19.00, iar intrarea este liberă.

Nici în acest an, la cea de-a șaptea ediție a târgului, nu vor lipsi vedetele, care vor veni să citească sau să reinventeze povești cu ajutorul celor mici.

Copiii pot spune lucruri trãsnite alãturi de actorul Florian Ghimpu şi pot retrăi poveştile în compania actriţei MonicaDavidescu şi a Lianei Stanciu. Și alte vedete vor pãtrunde împreună cu copiii în lumea magicã a poveştilor. Programul complet îl puteţi descărca de aici: http://www.minilibri.ro/evenimente-targ-carte-copii.html

CEDP Step by Step acordă o mare importanţă educaţiei timpurii. De aceea, miniLibri, primul târg de carte pentru copii organizat în România, vrea să aducă în atenţia publicului importanţa lecturii începând de la vârstele cele mai mici. “ spune Carmen Lică, director executiv CEDP Step by Step, organizator miniLibri.

“Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” este onorat pentru oportunitatea de a se implica în acest proiect, mai ales pentru că, în fiecare an, Muzeul lansează programe noi pentru copiii de toate vârstele” spune dna dr. Aurora Stănescu,  Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Intraţi şi pe: https://www.facebook.com/miniLibri

Afis minilibri la Antipa

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole