Aplică pentru proiectul World of IT şi măreşte-ţi şansele! AIESEC Bucureşti lansează un nou proiect „World of IT” dedicat studenţilor de la Politehnică, Cibernetica Si Mate-Info cu scopul de a conecta tinerii cel mai bine pregătiţi cu companiile de profil cele mai bune. Mai mult decât atât, AIESEC Bucureşti oferă posibilitatea acestor studenţi de a lucra în străinătate prin intermediul internshipurilor oferite în reţeaua globală a organizaţiei.

Vrei să îţi duci pasiunea pentru IT la nivel internaţional? Aplică pentru proiectul World of IT şi măreşte-ţi şansele!

AIESEC Bucureşti lansează un nou proiect „World of IT” dedicat studenţilor de la Politehnică, Cibernetica Si Mate-Info cu scopul de a conecta tinerii cel mai bine pregătiţi cu companiile de profil cele mai bune. Mai mult decât atât, AIESEC Bucureşti oferă posibilitatea acestor studenţi de a lucra în străinătate prin intermediul internshipurilor oferite în reţeaua globală a organizaţiei.

World of IT a fost dezvoltat din nevoia pieţei pentru tineri profesionişti şi a nivelului ridicat de pregătire a studenţilor de profil din România, abilităţi ce le oferă posibilitatea de a se afirma la nivel internaţional. Într-un domeniu în continuă schimbare, World of IT îşi propune să ofere tinerilor cadrul de învăţare şi rampa de lansare într-o carieră de succes.

Acest proiect a fost desfăşurat în anii trecuţi în Iaşi şi Suceava cu rezultate foarte bune, iar anul acesta, la Bucureşti, a fost adăugată caracteristica internaţională prin oportunităţile de internship în străinătate. Structura proiectului vizează dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor în trei etape: un internship într-o companie din Bucureşti între trei şi şase luni, perioadă care reprezintă baza de experienţă necesară pentru a aplica la nivel internaţional, astfel că formarea lor continuă printr-un internship de profil în străinătate. Pe tot parcursul acestui proces, tinerii au parte de sesiuni de pregătire din partea AIESEC Bucureşti pentru a aduce un plus performanţei lor.

Înscrierea se face pe www.aiesecbucharest.ro  începând cu data de 15 iulie urmând ca procesul de selecţie să se desfasoare in perioada 6- 18 august.

Pasiunea pentru IT - aiesec

Despre AIESEC Bucureşti

AIESEC reprezintă cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, fiind prezentă în peste 107 țări și teritorii și având o istorie de 62 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizaţia oferă tinerilor o experienţa de dezvoltare inedită bazată pe 10.000 de oportunităţi de leadership, 10.000 de posibilităţi de exchange, 470 de conferinţe anuale, platforme virtuale si activitaţi de învatare in cadrul unui mediu internaţional. Prezenţa AIESEC în Romania s-a facut remarcată timp de 21 ani, extinzandu-se într-un număr de 15 oraşe.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole