Dar la capitolul petrecere, te descurci? Esti un bun organizator? Reusesti sa aduci zambete pe chipurile copiilor veniti sa petreaca alaturi de micutul tau? Nu trebuie sa raspunzi la intrebare. Noi asteptam poze care stau drept marturie.

Motto:           Momente de neuitat, pe poze de uitat

Pentru inscriere in concurs:

Arata tuturor cum petrece familia ta in cele mai fericite momente din viata, si trimite-ne la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pana la data de 17 aprilie 2011, 10 poze de la petrecerile in care micutul tau a fost personajul principal.

Pana la startul concursului nimeni nu va putea vizualiza complet materialele; ele vor fi postate pe www.isistv.ro pentru a sti ca au fost finalizate, verificate si au intrat in concurs.

Se cauta poze de petrecere:

1. haioase                        6. in care sa apara cat mai multe persoane

2. cu parintii                    7. cu tortul

3. inventive                     8. la masa

4. unicate                        9. la joaca

5. personalizate             10. cu toti invitatii (gasca de copii)

Desfasurarea concursului:

Invita-ti toti prietenii pe www.isistv.ro sa voteze poza preferata, strange cele mai multe voturi in perioada 18-30 aprilie 2011,  si asteapta sa fii contactat sa iti spunem ca ai castigat marele premiu.

Demonstreaza-ne ca tu meriti sa fii castigator si transforma-ti copilul intr-o vedeta. Toti vor sti cum te pregatesti de petrecere. Fii o sursa de inspiratie pentru cei carora le lipseste!

Marele Premiu:

Copilul tau va beneficia de cumparaturi in valoare de 200 de euro de la magazinul preferat.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole