Excesul de grasime abdominala actioneaza ca o greutate purtata permanent de corpul nostru si sustinuta in mare parte de catre coloana vertebrala lombara, care in cele din urma va dezvolta deformari si degenerari. Pe langa afectarea coloanei vertebrale excesul de grasime in general reprezinta o cauza majora de suprasolicitare a inimii, care trebuie sa “munceasca” anormal de mult, ducand in timp la tulburari functionale si ulterior morfologice ale cordului.

Pe de alta parte grasimea abdominala exagerata reprezinta o cauza majora pentru afectiunile degenerative ale articulatiilor genunchilor (prin exercitarea unri presini exaggerate la acest nivel), dar si cauza pentru aparitia varicilor (prin compresiune asupra sistemului venos de retur al membrelor inferioare).

Cum putem reduce excesul de grasime abdominala?

concurs liposuctiePrin practicarea de exercitii si optiunea pentru alimente cu un continut scazut de grasimi sau prin tehnica de remodelare corporala numita “Liposuctie”.

Liposuctia (lipoabsorbtia sau lipoaspiratia) se numara printre cele mai frecvente operatii estetice de indepartare a depunerilor rebele de grasime din diferite zone ale corpului. Liposuctia se adreseaza in general pacientilor adulti, cu un exces ponderal cu pana la 30% din greutatea ideala, care au elasticitatea si fermitatea pielii pastrata, cu o conditie fizica buna, fara afectiuni medicale sau chirurgicale majore, nefumatori, persoane optimiste si care au asteptari reale in ceea ce priveste rezultatele liposuctiei.

Castiga un voucher pentru liposuctie

Prietenii nostri de la www.studentul.info organizeaza in perioada 11-31 octombrie un concurs, ce are ca premiu un voucher in valoare de 1100 lei pentru liposuctie abdomen. Concursul se desfasoara pe facebook iar castigatorul se va desemna prin tragere la sorti pe data de 1 noiembrie. Mai multe detalii despre concurs gasiti aici.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole