autorii ofera explicatii, tratand absolut toate aspectele ca si cum ar vorbi despre aparatura electrocasnica.

 

Primul volum este este Bebelusul – manual de utilizare – Un adevarat ghid pentru incepatorii in tehnologia nou-nascutilor.

Ti-ai programat aparatul video, ti-ai reinstalat Windows-ul, poti chiar sa-ti verifici e-mailul cu ajutorul Palm Pilotului. Dar niciuna dintre aceste experiente nu te-a pregatit pentru cea mai mare minune tehnologica din lume: un nou-nascut.

Cu ajutorul unor instructiuni prezentate pas cu pas si a unor diagrame schematice de mare ajutor, Bebelusul – manual de utilizare incearca sa raspunda unui numar cat mai mare din cele mai frecvente intrebari: care e cea mai buna metoda de a infasa un bebelus? Cum pot face, in asa fel incat bebelusul meu sa doarma in timpul noptii? Cand trebuie sa-l duc pe bebelus la furnizorul de servicii? Oricare ar fi intrebarile tale, vei gasi aici toate raspunsurile pe care le cauti, oferite de doctorul Louis Borgenicht si de catre fiul sau, Joe Borgenicht. Impreuna, ei ofera sfaturi foarte pretioase pentru toti cei care vor sa afle lucrurile elementare ale ingrijirii copilului.

 

Si bineinteles ca a aparut si  al doilea titlu din utila colectie Copilul - manual de utilizare si, chiar daca nu ai folosit si primul volum – Bebelusul – manual de utilizare – suntem siguri ca ne vei multumi pentru acest adevarat ghid pentru stapanirea tehnologiei copiilor.

In momentul in care reusesti sa intelegi si sa stapanesti modul de functionare al copilului, acesta se defecteaza, refuza alimentarea, plange fara motiv si se impotriveste incercarilor tale de a-l imbraca. Bebelusul tau tocmai s-a actualizat la stadiul de copil. Dar cum poti ajunge sa controlezi tehnologia schimbatoare a copilului?

Cu ajutorul unor instructiuni pas cu pas si a unor diagrame schematice de mare ajutor, cartea Copilul – manual de utilizare raspunde la cele mai intalnite intrebari: cum ar trebui sa reactionez cand copilul meu are accese de furie? Cum ar trebui sa-l invat pe copilul meu sa evacueze singur deseurile? Oricare ar fi grijile tale legate de acest subiect, vei gasi solutiile in aceasta carte, oferite de pediatrul psiholog dr. Brett R. Kuhn si de co-autorul Joe Borgenicht. Impreuna, ei ofera sfaturi foarte pretioase pentru toti cei care vor sa afle lucrurile elementare ale ingrijirii copilului.

De unde pot sa cumpar cartea Copilul – manual de utilizare?

Cartea poate fi cumparata on-line direct de pe site-ul Tamada la un pret de doar 39.5 lei. Cumpara acum carteaCopilul – manual de utilizare

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole