Sosirea verii este perfecta pentru a face o plimbare afara, in aer liber. Bicicletele pentru dama sunt ideale pentru a face astfel de plimbari.  Aceste iesiri in aer liber te vor umple de energie sit e vor ajuta sa iti mentii si sanatatea, fiind o metoda excelenta de a face sport.

Bicicletele de dama, in diferite modele

Bicicletele de dama sunt ideale pentru plimbari, fie ca alegeti o plimbare intr-un parc, dimineata sau seara, pe racoare. O plimbare cu biciclete dama este una care iti va aduce relaxare, eliberandu-te de stresul acumulat peste zi, la serviciu.

Bicicletele de dama sunt potrivite si pentru cele care vr sa se mentina in forma si sa nu se aleaga cu kilograme in plus. De aceea, o plimbare cu bicicletele de dama este ideala ca sa arzi calorii, dupa masa.

Daca nu ai inca o bicicleta potrivita pentru tine poti alege cea mai buna bicleta  pentru tine dintre modelele expuse pe emag.robiciclop.eu, mosionroata.ro sau sportaddict.ro

biciclete dama de oras biciclete dama roz

Bicicletele de dama sunt ideale si pentru drumetii scurte

Bicicletele de dama sunt varianta perfecta si pentru drumetii scurte in jurul oraselor.  Astfel, poti pleca intr-o plimbare de weekend. Poti merge insotita de prietenele tale sau de catre membrii familiei. Dupa plimbarile cu bicicleta va puteti aseza la un picnic, pe iarba verde.

Nu trebuie sa te aventurezi in drumetii pe munte decat cu biciclete speciale pentru acest lucru, caci altfel ai putea risca sa strici bicicleta, daca aceasta este una echipata “pentru oras”. Pe munte drumetiile se pot face si fara sa apelezi la bicicleta, depinde de preferintele fiecarei persoane in parte.

femei pe biciclete

Ca sa cumperi o bicicleta de dama, poti aplela la magazinele cu articole sportive. De asemenea, daca nu vrei ca aceasta bicicleta sa fie noua, o poti cumpara de la magazinele cu articole second hand.

O bicicleta de dama poate fi personalizata dupa preferintele fiecarei persoane in parte. Este vorba despre un cosulet pentru bicicleta de dama. De asemenea, poti sa iti vopsesti bicicleta intr-o culoare vie. Poti recurge si la desene care sa reprezinte diverse flori sau gargarite colorate in rosu si negru.Posibilitatile sunt nenumarate, in functie de preferintele fiecarei persoane in parte.

sursa: coment.ro

foto: SkirtBike bucurestiFM.ro

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4